Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya herifin karakteri kişiliği hadi bir tarafa ama bu adam kaç yıldır futbolu bıraktım abi havasında yahu....

Haaaa..... geçmişine güvenerek transfer ediliyor ise bu durum Fatih Terim hocamın ayıbıdır. Oyuncuların geçmişine yatırım yapmayacağız diyor sonra bu... bu ne lahana turşusudur arkadaş?!

FT vizyonu bunu gerektirir.
Demirörenle işbirliği yapan adama gazeteci döven, Galatasaray şampiyon olacak diye hakem döven bir kaptan yakışırdı zaten.
Ülkenin en nefret edilen adamı HO

yaşattığı başarılar hürmetine bu sezon çok ağır eleştirmemiştim hocayı ama bunu aldırırsa galatasaray'a bu saatten sonra fayda değil zarardan başka bir şey getirmeyeceği ortadadır. bunu getirdiği gün kendisi de istifasını versin. başlarım selçuğuna da ardasına da.

FT boşuna demedi zaten " Arda'nın Galatasaray'da futbolu bitirmesinden yanayım" diye. Geldi maalesef.

1 kuruş bile versek yazık gerçekten. Hatırla gönülle nasıl böyle bir transfer yapılır anlamak mümkün değil. Burası Galatasaray , hayır kurumu değil. Selçuk’a da havadan 500 bin euro veriyoruz. En az 1 milyon da Arda alır. Sözün bittiği yer.

Halihazırda Acun'un veteranlar halısaha turnuvasına katılabilecek kıvamda bir takımımız varken hâlâ şu sünepe nin peşinde koşmak zevkli ve hızlı yani kısacası güzel futbol izlemek isteyen bütün Galatasaraylı taraftarlara hakarettir.

Pardon taraftar dedim seyirci demem gerekiyordu.

sent via GSC

Bu ittirme karşılığında Barcelona 5-10 ateşleyip bizim çöplerden birini alsa bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt