Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.552
- 55.764
- 4.478
.........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
formasını almak için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım 10 numara mı yoksa 66'yı mı giyecek.Ağzından bal damlıyor doktorrr...
Ekli dosyayı görüntüle 69261
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu sezon 10u giymesi imkansiz. Bir kere verilen nr anca sezon sonu degisir. Ama harbiden geldi mi bu simdi? Kaynagin o kadar mi güvenilirformasını almak için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım 10 numara mı yoksa 66'yı mı giyecek.
kaynağım kulüp masörü , patlarsa patlasın amaaaanBu sezon 10u giymesi imkansiz. Bir kere verilen nr anca sezon sonu degisir. Ama harbiden geldi mi bu simdi? Kaynagin o kadar mi güvenilir
formasını almak için sabırsızlıkla bekliyorum bakalım 10 numara mı yoksa 66'yı mı giyecek.
Umarim yalandir..kaynağım kulüp masörü , patlarsa patlasın amaaaan![]()
Eger gelirde Mustafa başkan kendine Galatasaray başkanıyım demeyi bıraksın. Birkac gun once ilgilenmiyoruz diyip geri vites yapmak olur bu. Butun iplerin Fatih hocada oldugunu gosterir
işte futboldan anlayan bir GSC üyesi.Lan Bi de atl. Madridte ki gibi oynar, şampiyonluğun baş mimarı olurmuş