Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.431
- 39.294
- 3.293
İnşallah 1 ay ban yersin renktaş ne diyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yukarda belirttim ya kaynakYaz dönemin hatrina banada özelden yazsan![]()
GSCimbom muİmzalar atılsın kaptanın bi duygusal videosu var.Onu tanıdık bi sayfadan paylaşım yaptırırım.Çok heyecanlı bu formayı tekrar giymek için..
İnşallah(haykırarak)Doktor alayınızı trolluyor gibi. (içimden bir ses)
Galatasaray haberlerini paylaşan sayfalar var ya onlar, site değil.İletişimde olduğum 2-3 sayfa var.Hatta birine yakın zamanlarda altyapı da oynayan bi futbolcuyla ilgili haber yaptırtmıştım..GSCimbom mu
cezayi müyeddiyesi var 1 ay mycDoktor alayınızı trolluyor gibi. (içimden bir ses)
Ergen misin üstat her göz kırpanı kaynak sanıyorsun hayırdır çık hevesli gördüm seni sanki gelse de eleştirsem diyorsun ne oldu yönetim ve teknik heyet beklenmedik hareket edip sükutu hayale mi uğrattıAnlaşma 1.5 senelik.
ilk 6 ay maaş ödemeyeceğiz, sanırım Arda turan kendisi karşılayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 69255
Kaynak : GSC Yönetime ilettim , falso çıkarsa siteden azledersiniz.
Hayaller Arda turan gerçekler belhandaDoktor alayınızı trolluyor gibi. (içimden bir ses)
Sorsan siyasetten ötürü istenmiyorum der liboşlar da performansı kötü der ben iki sebepten de değil alemci bir karaktersiz olduğu için istemiyorum gelmesin hep karı kız bar kavgası, eskortlu ruletli olaylar, antrenmana yetişememişler sürekli sosyal medya, ona buna yürümeler 3-5 kişi bir adama dalmalar, büyüklere saygısızlık misakoryim hürmetlerBence unutulması, Türk futbolu için daha faydalı olacaktır. futbolcuların takınmaması gereken tavırları ve bu tavırların sonuçlarının ne olacağını her zaman hatırlatması için Arda kenara atılmalıdır.
"Kendisi tekrar Galatasaray'da oynama isteğini beyan etti. Yönetim olarak hayli güldük kendi aramızda. Komikti. Ama olsun. Yine de seviyoruz Arda'yı" deselerdi, cuk otururdu zamanında yaptığı açıklamaya cevap olarak.Arda'ya teklifin komik diyememisler mi?
Senin kaynak ne Rahmi kardeş, sürekli gittiğin hamamın tellağı mı?benimde aldigim haberlere gore dogru