Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.673
- 20.997
- 2.643
Ok lan yeter yaw bu herifin bu kdr haber olmasinin sebebi de bizim taraftarimiz. Ne buyuttunuz yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarim öyle kanat olayi düsünmezler ciddenGelirse ortada oynar bence kanat değil.
@Keramettin TANRIVERDİOk lan yeter yaw bu herifin bu kdr haber olmasinin sebebi de bizim taraftarimiz. Ne buyuttunuz yaw
Birak beni gidem agam
Biz Turanciyiz sen libosh olmussun anlasilanYav boşuna beklemeyin almayacağız ne çok istediniz gelmesini ama kimsenin almayı düşündüğü yok yahu
Yaw en fazla saka maksatli buyuk kaptan denir ona bundan sonra, agziyla kush silkse yaranamaz.En ufak saçmaladığında kendisini istemeyen %50 tarafından bol bol anılacak.. Bir maç iyi oynadığında kendisini isteyen %50 , başlayacak büyük kaptan , biz demiştik vs demeye.. Yani her halükarda yaranamayacak.. Yine çoook yıpranacak, beyaz futboldaki sığırlar paso yüklenecek.. Kendisi bunları bizden çok daha iyi biliyor.. Bence çok hırs yapacak.. Başarılı olur olmaz gelirse görürüz ama en azından falcao’yu tanıyan bir topçu olduğu için bir umut diyorum..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaw en fazla saka maksatli buyuk kaptan denir ona bundan sonra, agziyla kush silkse yaranamaz.
Bir sey katsa da bombos kulubede de otursa 1 kere basini kaldirdigi anda doverek gonderirler kulupten, alacagi para da sembolik bir sey olur. Gelsin olmadi samar oglani olarak kullaniriz.Açıkcası ne yaparsa yapsın, neredeyse sıfır katkıyla oynayan Belhanda’dan kötü oynayacağını sanmıyorum..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir sey katsa da bombos kulubede de otursa 1 kere basini kaldirdigi anda doverek gonderirler kulupten, alacagi para da sembolik bir sey olur. Gelsin olmadi samar oglani olarak kullaniriz.