Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.379
- 3.037
- 1.748
Arda'yı geri getirmek yürek ister.
Gerçi bjk taraftarı bile burak yılmazı sindirdiyse bilemiyorum
Gerçi bjk taraftarı bile burak yılmazı sindirdiyse bilemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
büyük konuşmayalım ,hep kıçımıza patlıyorTopal ve özellikle Arda'yı alan kulüp maldır.
Niye patlasın? İyi performans gösterirse diye mi? Performans ile alakalı bir şey demedim. Bunlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin diyorum. Bunlarla elde edilecek şampiyonluğun ......büyük konuşmayalım ,hep kıçımıza patlıyor
hayır, gelirler diyeNiye patlasın? İyi performans gösterirse diye mi? Performans ile alakalı bir şey demedim. Bunlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin diyorum. Bunlarla elde edilecek şampiyonluğun ......
Ben de şu ülkedeki olmayan futbolla alakalı ilişiğimi nasıl keserim derken bana da bahane olmuş olur.
Gelirlerse fikrim mi değişecek? Bu konuda fikrim nettir. Şu saatten sonra özellikle Arda'yı alan kulüp net maldır. Fatih Hoca'nın böylesine vahim bir hataya düşeceğine ihtimal vermiyorum vermek istemiyorum. Düşüncesi bile kusma hissi uyandırdı.hayır, gelirler diye
gelmezler diye umut ediyorum sadeceGelirlerse fikrim mi değişecek? Bu konuda fikrim nettir. Şu saatten sonra özellikle Arda'yı alan kulüp net maldır. Fatih Hoca'nın böylesine vahim bir hataya düşeceğine ihtimal vermiyorum vermek istemiyorum. Düşüncesi bile kusma hissi uyandırdı.
Niye patlasın? İyi performans gösterirse diye mi? Performans ile alakalı bir şey demedim. Bunlardan gelecek hayır Allah'tan gelsin diyorum. Bunlarla elde edilecek şampiyonluğun ......
Ben de şu ülkedeki olmayan futbolla alakalı ilişiğimi nasıl keserim derken bana da bahane olmuş olur.