- 12 Ocak 2013
- 48.803
- 56.265
- 4.128
işte beklediğimiz buluşma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel gec olmadan Ardayi bagrina bas biz cimbomlular ileBaşak Bruma biz Arda he sonra da Temmuz masalı anlatır kendisi eminim
ardaya anca AMino asit basabilirimGel gec olmadan Ardayi bagrina bas biz cimbomlular ile
Akli basinda cimbomlulardan bilirim seni gun gelecek ayni paydada bulusacagizardaya anca AMino asit basabilirim
Yuvana hoşgeldin büyük kaptan KralArda cesuryürek.
Ben avrupa sampiyonasina kadar desteklerdim ardayi ama artik umrumda degil gelirse basarilida olmaz ama takimin hali ortada belki bikac macta gazla is yapar ,sezon sonuna kadar sozlesme yapilabilir 300 bin euro civarina ,duruma gore opsiyon kullanilir ama gelirse en az 1 milyon euro alacak tabiki tahminim 2 yil olur sozlesmesi.Şampiyonlar ligi kupasını bile getirse değişmez.
Karakter benim için her şey.
ciddi post haBen avrupa sampiyonasina kadar desteklerdim ardayi ama artik umrumda degil gelirse basarilida olmaz ama takimin hali ortada belki bikac macta gazla is yapar ,sezon sonuna kadar sozlesme yapilabilir 300 bin euro civarina ,duruma gore opsiyon kullanilir ama gelirse en az 1 milyon euro alacak tabiki tahminim 2 yil olur sozlesmesi.