Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda turana vefa borcumuzu ödemek için yıllık 2 milyon aurudan 2.5 yıllık sözlrşme yapılması lazım. Hem yaş ortalamamızı 32ye düşürmek ve takım hızını dahada yavaşlatmak için gerekli bir hamle.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben avrupa sampiyonasina kadar desteklerdim ardayi ama artik umrumda degil gelirse basarilida olmaz ama takimin hali ortada belki bikac macta gazla is yapar ,sezon sonuna kadar sozlesme yapilabilir 300 bin euro civarina ,duruma gore opsiyon kullanilir ama gelirse en az 1 milyon euro alacak tabiki tahminim 2 yil olur sozlesmesi.

@Uğur İz

Hadi taraftar midesiz klasik leş Türk taraftarı, Terim de ne midesizmiş ya. Gelsin ikisine de küfredeyim de forum defterini kapatayım.

medet umduğumuz adama bak.
abisi emre izin vermiş mi bu arada?

Görsel telif nedeniyle kaldırılmıştır.

GSCimbom Yönetim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sebebi neydi ki? Umarım hoca Arda'ya güzelce bu işin olmayacağını anlatmak için çağırmıştır.

Forum defteri dönem dönem kapatman benı üzüyor

Yav bu adamın ne işi var Galatasaray'da? Daha önce yaşanan her şeyi geçiyorum şu haliyle aradığımız adam mı? Bütün takım veteran gibi futbol oynarken bir de Arda'yı mı izleyeceğiz? Barcelona'dan gelirken alsaydık madem belki bir beklenti olurdu. Şimdi ne değişti?

İlk maç sucukçular alkışlar sonra istemeyeni de sustururlar böyle devam eder devran. Ne güzel işte kulüpsüz kalmıştı diğer futbolculara da ibret olacaktı. Yine futbolcular kazandı, yine şımarık herifler kazandı.

Kuşkusuz en az 1 milyon euro kazanan bu karakterli takımın ahengini bozacaktır gelişiyle. Yav zaten taraftarın sonsuz desteğini almış, Türkiye Kupası maçı için asgari ücretle çalışan adamın cebinden 100 lira almış, Avrupa'da falafoş olmasına rağmen sonraki ilk lig maçına 30000 kişiye oynamış karaktersiz oyuncu ve profesyonellerden oluşan bir takımız. Benim en son bıraktığım Arda bunlar kadar karaktersiz olmakla birlikte bunların alayından daha Galatasaraylıdır. Fazla bokunu çıkarmadan küçük bir kontratla getirirsin katkı verirse verir, (ki sahadaki en efektif ayağı Ömer Bayram olan bir takımda sıkıntı olmayacaktır) vermezse emekli olur gider. Ligde şikeci başkan namus dersi veriyor, öteki federasyon başkanına para yediriyor, diğeri hükümetin sırtından 400 milyon borç kapatıyor, biz Arda'nın karakterini tartışıp Galatasaray'a konduramıyoruz. Türkiye gibi coğrafyada zaten pirüpak olmak fazla ütopik kalır da onu hakkıyla yapacaksak da başta antrenörümüz olmak üzere kulüpten ivedilikle defedilmesi gereken en az 20 tane ''profesyonel'' çıkar. Öyle bir şeyi yapmayacağımız, tarihimizi çöpe atamayacağımıza göre de Galatasaray'ın selameti için her türlü maddi-manevi kazanıma kucak açmak durumundayız. Hocadan da oluru alır gelirse hayırlı uğurlu olsun Galatasaray'ıma. Hele bir de ikonu bücür gibi 30'undan sonra kendini futbola verir de buradan yeni bir kariyer devşirebilirse zamanın Emresi gibi bütün pislikleri de sümenaltı edilir. Burası Türkiye, Ardaların-Emrelerin memleketi. Sevsek de, lanet etsek de...

Ben avrupa sampiyonasina kadar desteklerdim ardayi ama artik umrumda degil gelirse basarilida olmaz ama takimin hali ortada belki bikac macta gazla is yapar ,sezon sonuna kadar sozlesme yapilabilir 300 bin euro civarina ,duruma gore opsiyon kullanilir ama gelirse en az 1 milyon euro alacak tabiki tahminim 2 yil olur sozlesmesi.
IMG-20181003-WA0003.jpg

tarik camdal miydi baska bir oyuncumuydu en azindan amkspor gazetecilik yapiyordu o donem. bu ne bicim haber ya masabasi mi degil mi evidence yok resim yok bi bok yok. madem haberi yaziyorsun koca gotunu kaldir bide resimini cekseydin ardanin fatih terimin evinin onunde.

ha ardaya gelince sirf hava degissin diye ugrasiyorlar bu kadar, yoksa arda marda alinacak futbolcu degil.

Bundan sonra oyuncuların geleceğine yatırım yapmıyor muyduk?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt