Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra oyuncuların geleceğine yatırım yapmıyor muyduk?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanın boş laflarından biri. Oyuncunun geleceğine yatırım yapan adam şu 4 aylık oyunda en azından 2-3 altyapı oyuncusunu 18'in değişilmezi yapardı. Hocanın geleceğine yatırım yapana kadar oyuncunun geleceğine yatırım yapmanın da bir gereği yok gibi görünüyor şu anda.

Hocanın boş laflarından biri. Oyuncunun geleceğine yatırım yapan adam şu 4 aylık oyunda en azından 2-3 altyapı oyuncusunu 18'in değişilmezi yapardı. Hocanın geleceğine yatırım yapana kadar oyuncunun geleceğine yatırım yapmanın da bir gereği yok gibi görünüyor şu anda.
hoca boş konuşmaz

hoca boş konuşmaz

tenor.gif

Her dedigine inaniyor musun gercekten? Ben bu sene hic bir dedigine itibar etmedim ve öyle yapmaya devam ediyorum. Göz göre göre yalan söylüyor cünki.

Her dedigine inaniyor musun gercekten? Ben bu sene hic bir dedigine itibar etmedim ve öyle yapmaya devam ediyorum. Göz göre göre yalan söylüyor cünki.

Dediklerine inanmıyorum ama dediklerini yapmayı en az benim kadar istediğine inanıyorum. Ama o kadar güvenilmez bir oyunu var ki safi oyuncu kalitesiyle işi halletmeye çalışıyor, bu yüzden de formayı hak etmeyen adamlardan almak yerine sadece isimlerinden dolayı normalde 10 kere kapı önüne koyacağı oyunculara güvenmeye istemeye istemeye devam ediyor. Bir ara kadroya aldım ama gönlüme almadı dediği Arda Turan gibi. Yoksa hoca 2011-12 filan gibi bir takım yapabilse de içinde bugünkü 11 oyuncunun 8'i yerine 2-3 tane çürük elma olsa hepsini ayıklardı. Ama şu şartlarda oynatamadığı oyun içinde sırıtan o kadar çok herif var ki hepsini birden kesip absürd bir işe de kalkışmak istemiyor. Zaten 2-3 haftadır 4-4-2'ye dönüp oyunu değiştirmeye çalışması da sorunun tamamının oyuncularda olmadığının bir çeşit itirafıdır. Bu seneye dair tek mutluluk kaynağı görünen o ki hiçbir zaman iyi bir Fatih Terim takımının parçası olamayacak Zonzi-Seri-Mor gibi adamların kiralık takıma katılmasıdır. Tabii işin diğer boyutunda da başka bir teknik direktörün elinde bu seviyede bir ligde takımı zirveye taşıyabilecek oyuncu profilleriydi bunlar. Ama elimizdeki senaryoda öyle bir senaryo olmadığına göre bundan sonrası için de en iyisini ummak durumundayız.

Yalandır yav o kadar da değildir. Vallahi değildir. Sonra bakıyorum ve diyorum yapmayacağı şey de değildir ve sonuçta ulu taktisyen olduğu aklıma geliyor susuyorum...

️Okan Buruk: "Arda Turan'ın son haftalarda sakatlığı vardı, kullanamadım. Bu hafta kendi çalışmalarını yapıyor. Başkanımız daha önce transferle ilgili açıklama yaptı. Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir oyuncu. İnşallah onun için de hayırlısı olur."

Inşallah onun için de hayırlısı olur demek bu iş bitti demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt