Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün neredeydi bu eleman acaba? Tribünde mi oturdu? Basak kadrosunda yoktu galiba ama maç öncesi takim otobüsüne binerken gördüm.

Değil 3 ay 3 yıl floryanın önünde yatıp kalksa bile istemiyorum. Futbolculuğunda değilim adam tüm ülkeden bi senede kendisini soğutmayı başardı Atleticodayken gururla izliyoduk maçlarını efsane olabilecekken ciddi anlamda kestane oldu. Büyük karaktersiz bi herif sakın gelmesin

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün neredeydi bu eleman acaba? Tribünde mi oturdu? Basak kadrosunda yoktu galiba ama maç öncesi takim otobüsüne binerken gördüm.

ben de takım otobüsünden inip soyunma odasına girerken gördüm tvde, herkes başakşehir fk tişörtüyle indi ama onda takım elbise vardı. ben takım elbiseyle gelince sakat olduğunu düşündüm

Bu adami bedavaya getirsen dahi mallik. Ki en az bilmem kac milyon euro ister yuzsuz. Abicim su herifde ne goruyorsunuz. Gittigi gunden beri lige hemen hemen ambargo koyduk be. 8 sezonda 5 sampiyonluk kolay is mi yav.

sonuçta belli bi kalitesi var bi ara top atar maçı aldırır hocayla arası düzeldiyse yedekte durabilir

Zurda mi kaldi ya? Zurda yerine sahanin ortasina bir zurna koysak daha etkili olur.

YALLAH

6U8cpXWF_400x400.jpg

Bu adami isteyenin aklini s.

Bu saatten sonra 100% zarar. Atleticoda oynadigi topu oynasaydi neyse.

Tamamen hocayla alakalı durum. Simeone değil de başkası olsa tutunamazdı orada da. Öyle bir çalıştırıyordu ki makine gibiydi takım. Bu herif de ne zaman sıkı tutuldu, o zaman başarılıydı. Ne zaman rahat ortam buldu, o zaman saldı. Saha dışı mevzularına girmiyorum bile. İsterse hocanın ayaklarına kapansın, özür dilesin. Yine de gelmemeli. Bu kulübe negatif enerjiden başka verebileceği bir şey yok.

Tamamen hocayla alakalı durum. Simeone değil de başkası olsa tutunamazdı orada da. Öyle bir çalıştırıyordu ki makine gibiydi takım. Bu herif de ne zaman sıkı tutuldu, o zaman başarılıydı. Ne zaman rahat ortam buldu, o zaman saldı. Saha dışı mevzularına girmiyorum bile. İsterse hocanın ayaklarına kapansın, özür dilesin. Yine de gelmemeli. Bu kulübe negatif enerjiden başka verebileceği bir şey yok.

Aynen Simeonun emegi çok büyük

Barçaya gitmesini anlayabiliyorum dünyanin en büyük kulüplerden birisi sonuçta ama orada Atleticoda gördügü is ahlaki tamamen unuttu gibi

Su an buraya gelseydi buyuk ihtimalle ortaligi karistirmaya calisirdi, sahadaki itici tavirlari falan gündem olurdu. Böyle is ahlaktan uzak insanlar kulube gelmemeli.

Simonenin bi kondisyoneri var oyuncularin anasini aglatiyor diyorlar. Arda o yuzden sanirim adam gibi oynamaya basladi orda hatirliyoruz yani got gobek baya yok olmustu o donem. Barca'da ya da BFK'de yine saldi kendisini dedigin gibi.
Ya tamamen karakter ile ilgilli bence Arda'da Galatasaray karakteri yok - cok samimi soyluyorum Fenere veyahut Besiktasa gitse cok rahatliyacam sahsen. Suan kendisini camia ariyor camiasiz kaldigini ogrendi sonunda Basaksehir'dende bi bok olmaz zaten

Simonenin bi kondisyoneri var oyuncularin anasini aglatiyor diyorlar. Arda o yuzden sanirim adam gibi oynamaya basladi orda hatirliyoruz yani got gobek baya yok olmustu o donem. Barca'da ya da BFK'de yine saldi kendisini dedigin gibi.
Ya tamamen karakter ile ilgilli bence Arda'da Galatasaray karakteri yok - cok samimi soyluyorum Fenere veyahut Besiktasa gitse cok rahatliyacam sahsen. Suan kendisini camia ariyor camiasiz kaldigini ogrendi sonunda Basaksehir'dende bi bok olmaz zaten

Galatasaraylılığına bir şey diyemem. Sonuçta yakınen tanımıyorum. Karakter anlamında sıkıntılı olduğu bir gerçek. Ne çektiyse bundan sebep çekti zaten. Yine de kendi ruh sağlığını düşünüyorsa, bu ülkeden ne kadar uzak o kadar iyi.

ardayı isteyen feneri tutsun
ardayı isteyen evli karılara sarksın
ardayı isteyen kabadayılık oynasın

selçuktan daha ağırlaşmış, hantal bir oyuncuyu ne yapacağız?Çok istiyorsa asgari ücretle top toplayıcılık yapsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt