Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün neredeydi bu eleman acaba? Tribünde mi oturdu? Basak kadrosunda yoktu galiba ama maç öncesi takim otobüsüne binerken gördüm.
Bu adami isteyenin aklini s.
Bu saatten sonra 100% zarar. Atleticoda oynadigi topu oynasaydi neyse.
Tamamen hocayla alakalı durum. Simeone değil de başkası olsa tutunamazdı orada da. Öyle bir çalıştırıyordu ki makine gibiydi takım. Bu herif de ne zaman sıkı tutuldu, o zaman başarılıydı. Ne zaman rahat ortam buldu, o zaman saldı. Saha dışı mevzularına girmiyorum bile. İsterse hocanın ayaklarına kapansın, özür dilesin. Yine de gelmemeli. Bu kulübe negatif enerjiden başka verebileceği bir şey yok.
Simonenin bi kondisyoneri var oyuncularin anasini aglatiyor diyorlar. Arda o yuzden sanirim adam gibi oynamaya basladi orda hatirliyoruz yani got gobek baya yok olmustu o donem. Barca'da ya da BFK'de yine saldi kendisini dedigin gibi.Tamamen hocayla alakalı durum. Simeone değil de başkası olsa tutunamazdı orada da. Öyle bir çalıştırıyordu ki makine gibiydi takım. Bu herif de ne zaman sıkı tutuldu, o zaman başarılıydı. Ne zaman rahat ortam buldu, o zaman saldı. Saha dışı mevzularına girmiyorum bile. İsterse hocanın ayaklarına kapansın, özür dilesin. Yine de gelmemeli. Bu kulübe negatif enerjiden başka verebileceği bir şey yok.
fenerbahcemize davet ediyorum senigelirse harbi diyorum galatasaraylılığımı askıya alırım
ve milyonlarımızda alır!!!
fbli de olmam fransa ligi izlerim arda nedir yavfenerbahcemize davet ediyorum seni
peki ingiliz usagam arsenale ne dersinfbli de olmam fransa ligi izlerim arda nedir yav
gunnersa sempatim varpeki ingiliz usagam arsenale ne dersin
Simonenin bi kondisyoneri var oyuncularin anasini aglatiyor diyorlar. Arda o yuzden sanirim adam gibi oynamaya basladi orda hatirliyoruz yani got gobek baya yok olmustu o donem. Barca'da ya da BFK'de yine saldi kendisini dedigin gibi.
Ya tamamen karakter ile ilgilli bence Arda'da Galatasaray karakteri yok - cok samimi soyluyorum Fenere veyahut Besiktasa gitse cok rahatliyacam sahsen. Suan kendisini camia ariyor camiasiz kaldigini ogrendi sonunda Basaksehir'dende bi bok olmaz zaten