Arda Turan’a 16 Maç Ceza!

Bu dünyada en nefret ettiğim insanın bile ölmesiyle ilgili bu kadar rahat yazı yazamam. Uzun ömürlü olsun. Bana ne!
Olmasın reis inşallah david caradine gibi o iş üstündeyken kendini asmış halde bulunur...Çok ahımızı aldı çok...Yatacak yeri yok...Haa ne zaman ki çıkar der galatasaraydan nefret ediyorum bir daha asla galatasaray'da hiçbir sıfatla yer almayacağım o zaman biz de hayırlı işler dileriz o zaman onun özel hayatı olur ömrünü uzun ve sıhhatli bir şekilde yaşasın ama o güne kadar her gün beddua edeceğim...GALATASARAY KİN'DİR!!!

Hayranlık değil de kariyerine saygı duyuyordum. Bir yere kadar hem futbolu hem de imajıyla başarılıydı. Sonra kim nasıl bunu gaza getirdiyse freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gitti; bitti!

İspanya'ya sürekli arkadaşları geliyormuş, onun dışında da Emre abisi ve Acun abisi ile skype yapıyorlarmış.

Tabii en önemli eksisi, önüne gelene yazıyor olması. Bir de İspanya'dan Türk ünlülere yazması ayrı komedi.

O değil de daha önemlisi Mossoro - Arda yok.

BJK için şerefli üçüncülük geliyor gibi.

Olmasın reis inşallah david caradine gibi o iş üstündeyken kendini asmış halde bulunur...Çok ahımızı aldı çok...Yatacak yeri yok...Haa ne zaman ki çıkar der galatasaraydan nefret ediyorum bir daha asla galatasaray'da hiçbir sıfatla yer almayacağım o zaman biz de hayırlı işler dileriz o zaman onun özel hayatı olur ömrünü uzun ve sıhhatli bir şekilde yaşasın ama o güne kadar her gün beddua edeceğim...GALATASARAY KİN'DİR!!!

Rica ederim kendi adınıza konuşun. Galatasaray Kin'dir lafını kabul etmiyorum.

Büyük ihtimal basaksehirli yöneticilerin istegi ile de olmustur bu ceza, kesin bu sekilde sözlesmeyi tek tarafli fesih edebilirler, arda takima geldiginden beri basaksehirin oyun düzeni bozuldu. bunun icinde hic bir zaman ardayi istememistim, süratli futbola ayak uydiramiyor kendisi

16 mı?

57E352A1-2217-40E9-B0CE-91853E60FFE5.gif

İspanya'ya sürekli arkadaşları geliyormuş, onun dışında da Emre abisi ve Acun abisi ile skype yapıyorlarmış.

Tabii en önemli eksisi, önüne gelene yazıyor olması. Bir de İspanya'dan Türk ünlülere yazması ayrı komedi.

İspanya'da daima misafir ağırladığı haberlerini okumuştum. Enteresan.

Büyük ihtimal basaksehirli yöneticilerin istegi ile de olmustur bu ceza, kesin bu sekilde sözlesmeyi tek tarafli fesih edebilirler, arda takima geldiginden beri basaksehirin oyun düzeni bozuldu. bunun icinde hic bir zaman ardayi istememistim, süratli futbola ayak uydiramiyor kendisi
Aynen reis aynı görüşteyim...

Üstat medeni cesaret sıfır abazan türkler bile kafa kağıdıyla odessaya gidip tarzanca ile manita yapıyor ucuz pegasuslarla da bu maldanado ancak evli kadınlara, yaşlı mankenlere, annelere çıplak foto gönderip alıyor, nişanlı televizyon simalarına yazıyor, ramazanda içki içiyor, milli takım kampında rulet çeviriyor sonra da istiyor ki kimse görmesin duymasın zaten allahsız allahtan da korkmuyor sadece iktidara yaranmak için iktidarda sosyal demokratlar olsa sürekli bardan yayın yapardı...Bunlar böyle haysiyetsizler...Hürmetler...

Arda'nın "hepinizi öldürmek lazım" dediği doğru mu? Eğer doğruysa gerçekten vahim bir durumda.

Geri
Üst Alt