- 8 Temmuz 2015
- 35.832
- 70.682
- 3.893
2 tane büyük ustanın bu hataya düşmesi beni derinden yaraladıKendisi hakkindaki tahminlerimizde fena yanildik gibi ha ne dersin ustat?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 tane büyük ustanın bu hataya düşmesi beni derinden yaraladıKendisi hakkindaki tahminlerimizde fena yanildik gibi ha ne dersin ustat?
Olmasın reis inşallah david caradine gibi o iş üstündeyken kendini asmış halde bulunur...Çok ahımızı aldı çok...Yatacak yeri yok...Haa ne zaman ki çıkar der galatasaraydan nefret ediyorum bir daha asla galatasaray'da hiçbir sıfatla yer almayacağım o zaman biz de hayırlı işler dileriz o zaman onun özel hayatı olur ömrünü uzun ve sıhhatli bir şekilde yaşasın ama o güne kadar her gün beddua edeceğim...GALATASARAY KİN'DİR!!!Bu dünyada en nefret ettiğim insanın bile ölmesiyle ilgili bu kadar rahat yazı yazamam. Uzun ömürlü olsun. Bana ne!
Neyse parasını verelim bizden uzak olsun demişler adeta ricacı olmuşlarÇıkarıp masaya koymuşlar hahahahahah
Gerçi geldiğinden beri sıçıyordu...Göksel Gümüşdağ bu elemandan kurtulmak için böyle bir oyuna yeltenir mi, yeltenir![]()
Hayranlık değil de kariyerine saygı duyuyordum. Bir yere kadar hem futbolu hem de imajıyla başarılıydı. Sonra kim nasıl bunu gaza getirdiyse freni patlamış kamyon gibi yokuş aşağı gitti; bitti!
Olmasın reis inşallah david caradine gibi o iş üstündeyken kendini asmış halde bulunur...Çok ahımızı aldı çok...Yatacak yeri yok...Haa ne zaman ki çıkar der galatasaraydan nefret ediyorum bir daha asla galatasaray'da hiçbir sıfatla yer almayacağım o zaman biz de hayırlı işler dileriz o zaman onun özel hayatı olur ömrünü uzun ve sıhhatli bir şekilde yaşasın ama o güne kadar her gün beddua edeceğim...GALATASARAY KİN'DİR!!!
Alkolik Mustafanin hakli cikmasini sindiremedim icime
Bu lafız kurucu babalarımızdan Emin Bülend Serdaroğlu'nundur...ve 1908'deki Kadıköy Galibiyetinde söylenmiştir...Yani bizim mottomuz bu...Rica ederim kendi adınıza konuşun. Galatasaray Kin'dir lafını kabul etmiyorum.
O değil de daha önemlisi Mossoro - Arda yok.
BJK için şerefli üçüncülük geliyor gibi.
İspanya'ya sürekli arkadaşları geliyormuş, onun dışında da Emre abisi ve Acun abisi ile skype yapıyorlarmış.
Tabii en önemli eksisi, önüne gelene yazıyor olması. Bir de İspanya'dan Türk ünlülere yazması ayrı komedi.
Aynen reis aynı görüşteyim...Büyük ihtimal basaksehirli yöneticilerin istegi ile de olmustur bu ceza, kesin bu sekilde sözlesmeyi tek tarafli fesih edebilirler, arda takima geldiginden beri basaksehirin oyun düzeni bozuldu. bunun icinde hic bir zaman ardayi istememistim, süratli futbola ayak uydiramiyor kendisi
Mustafanin ictigini kulagima damlatırımAlkolik Mustafanin hakli cikmasini sindiremedim icime
Sen de bir başka alkoliksin sorun yok.
İspanya'da daima misafir ağırladığı haberlerini okumuştum. Enteresan.
Üstat medeni cesaret sıfır abazan türkler bile kafa kağıdıyla odessaya gidip tarzanca ile manita yapıyor ucuz pegasuslarla da bu maldanado ancak evli kadınlara, yaşlı mankenlere, annelere çıplak foto gönderip alıyor, nişanlı televizyon simalarına yazıyor, ramazanda içki içiyor, milli takım kampında rulet çeviriyor sonra da istiyor ki kimse görmesin duymasın zaten allahsız allahtan da korkmuyor sadece iktidara yaranmak için iktidarda sosyal demokratlar olsa sürekli bardan yayın yapardı...Bunlar böyle haysiyetsizler...Hürmetler...İspanya'ya sürekli arkadaşları geliyormuş, onun dışında da Emre abisi ve Acun abisi ile skype yapıyorlarmış.
Tabii en önemli eksisi, önüne gelene yazıyor olması. Bir de İspanya'dan Türk ünlülere yazması ayrı komedi.
Akıyor bu akşam maşallahMustafanin ictigini kulagima damlatırım