Arda Turan'dan Selçuk İnan Açıklaması!

Taraftar olarak soyluyormus. Arkadasin cikarlari icin degil.

Sol açıkta Yasin'in oynadığı takımın taraftarı Arda'yı istemiyor yeaaa diyenler Online mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsta lolitası, tiksiniyorum bu heriften. Yürü başka kapıya, taraftar falan olma sen, giyme formamızı gelme lan stadımıza. Rezil herif, olmaz olasıca

Arda sen kes sesini.Selçuk sende defol git.Bu kulüp en büyük zararı sözde evlatlardan görmüştür.

Bence bu konuya arda-Galatasaray haberleri çıktığı zaman ''gelsin.Arda yı istemeyen haindir.Takımı sırtlar'' diye konuşanlar.Yorum yapsın.Benim görüşüm haftalar öncesinden belli arda bu takıma geldiği an takım oyununu unutun.

Ne desen boş, herifin algısı bu.

Yani diyor ki, 10 kupa kaldırdı, yedek kalınca üzülüyor, Fernando kesilip Selçuk oynasın ve maç başı 25k€ cukkalasın.

Ha Galatasaray zarar görebilir, son 2 senede olduğu gibi ilk 3'e giremeyebilir, bunlar sorun değil. :mad:

Yedek kalınca üzülüyormuş vah yavrum vah.Ulan selçuk leşi senede 3.5 milyon euro alıyor kemiksiz.Bu leşin haftada aldığı parayı ben ömrümde bir arada görmedim biz ölelim o zaman.

DH7WrjKWAAA9VbO.jpg

Arda sen vefa olayını çok yanlış anlamışsın kardeş, selçuk 2 sezondur dipte adama yabancı sınırı saçmalığından dolayı ömürlük sözleşme yapıldı.Kendiside yıllık 4 m€ aldığı halde yatmayı tercih ediyor bu taraftar iyi bile sabretti.36 yaşındaki nefret duyduğum emre b. Bile aldığı parayı hakediyor bu haketmiyor.Ne vefası göstericez formayı çıkarıp atmasıda cabası.Gözümde bir elmander melo kadar bile değeri yok!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Derdini seveyim senin işine baksana olm sen.
Dünyanın en iyi takımlarından birinde ben neden oynamıyorum diye eleştiri yapmıyor da knksini savunuyor.

GSCimbom Mobile App

Bu efendi gibi gözüken sinsi selçuk yazdırmıştır buna vefa diyorlar ulan yıllık 3 milyon duro dan fazla para alıyor biz dedik bu arda gelirse çeteleşme takımda huzur ortamı olmaz şampiyonluktan erken koparız diye şimdi bu selçuk u kovmak şart oldu defolsun kankası baksın

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt