Arda Turan'ın, Galatasaray'a Geri Dönmesini İstiyor musunuz?

Arda Turan'ın Galatasaray'a Geri Dönmesini İstiyor musunuz?

• Evet

Oy: 59 21,0%
  • Hayır

Oy: 202 71,9%
  • Kararsızım

Oy: 20 7,1%

• Kullanılan toplam oy
    281
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim şu attığına baksana , şuna kadar bende gelmesin gelmesin diyodum içte içe acaba mı diyodum oyda kullanmamıştım hatta :D
Ben evrende böyle bi gerizekalıca davranış görmedim.
Instagram

Bu rezillik zaten, aslında çok rezilliği varda :D Bizim kulüp ve Tudor tarafından baskılanırsa sadece topunu oynasa diye düşünüyorum ama ne yapar eder yine gündemde kalır galiba :D

Herkes #66 Arda diyor da o Arda mecazi olarak öleli cok oluyor arkadaslar.

Gelmesin.Bu adamın takımda kavga etmesi,gruplaşmaya yol açması mümkün.Bir kere kimsenin istemediği adamı almak nedir?Sulçuk oynasın diye Tudor'la kavga bile edebilir.İşleyen çarklara çomak sokacak bu adam.

son 2 yildir derbi kazanmadik, bu tip maclarda arda gibi takim ici motivasyonu yuksetecek bir adam lazim.
Galatasarayi tek bilen adamdir, alt yapidan cikmis bir oyuncu.

medyanin gaziyla ardadan nefret ettiniz kardesim. bence gelsin ve katkida verecektir. emre b. bu ligde halen katki veriyorsa arda bize level attirir.

Yuvasina dönmeli.

Bayrampasaspor.png

son 2 yildir derbi kazanmadik, bu tip maclarda arda gibi takim ici motivasyonu yuksetecek bir adam lazim.

medyanin gaziyla ardadan nefret ettiniz kardesim. bence gelsin ve katkida verecektir. emre b. bu ligde halen katki veriyorsa arda bize level attirir.

Aman abi aman... Bilenlerle 18 yıldır Kadıköy galibiyetini unuttuk. Bilmeyenlerle çıkalım derbilere. Belki kazanırız.

YouTube

ardayi tanimasak yutturacaksiniz bize bunlari

Herşeyden evvel Arda sağlam Galatasaraylıdır

Dönecekse de bize yani yuvasına dönmeli

Bizde sahip çıkmalıyız koca kafamıza

kesinlikle hayır 2.selçuk olur istemez. Çevikliği falan kalmadı ardanın. Milli takımdaki maçlarında gördük yani.

Bizimkiler futboldan çok Tayyip Erdoğan ile olan ilişkisini kullanmak istiyordur herhalde

Şüphesiz ki Arda gelip kapakları takacaktır.

Efsanemiz zamanında cevabı verdi bize söz düşmez
7a1817eff0035d02ddaeea196c63cf08.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt