Arda Turan’ın Sözleşmesinin Uzamasına 5 Maç Kaldı

Bu herif kendi yetenegine büyük bir ihanet etti ya ona üzülüyorum. Barcelonaya gitmek büyük hataydi hadi gitti ondan sonraki süreçte emre abisinin peşine takılıp ibbye gitmesi daha büyük hataydi resmen kendi hayatindan 3 sene yedi.
Ha bu arada uzaması sorun olmaz.
Asıl büyük sorun senelik 3.5 milyon alan pembe kafa onun sözleşmesinden bir an önce kurtulmak lazim

bir sene daha oynasın sonra jubile yaparız.

gerçi belli olmaz belki şampiyon olunca hadi bana eyvallah der.

Uzayacak zaten. Uzatmalı da.

Oyuncu olarak Keremin oynamasindan yanayım ancak Arda nin sözleşmesi kesinlikle uzatilmali lider oyuncu ve bize geldiğinde beridir iyidir kötüdür takıma tecrübesini aktarıyor o yüzden kaptan olarak veda etmeli zamanı gelince

Kalsın belhanda'nın maaşı'nın Bi kısmı kaptan'a verilsin.

Istemiyordum o son yaptigi olaylar yakismadi.

Ama gör ki, sagolsun Takima sahip cikiyor ve birlestiriyor.
Savasiyor ugrasiyor 90‘dakkikaya yetmiyor yinede Sezon sonu Teknik Kadroda veya Altyapiya yerlesmeli diyorum artik

Kalmasında bir sakınca yok. Seneye daha az süre alır, takıma ağabeylik falan yapar. Gerçi kocaman adamlara neyin ağabeyliğini yapacaksa ama var Türkiye'de böyle saçma sapan bir kavram. Arda'nın şu anlık bir zararı yok kulüp için. Seneye umarım seyircili maçlarda, kötü oynadıktan sonra taraftarlarla adamlık edebiyatına falan girmez.

Anasının white milki gibi helal olsun yeni sözleşme

Geri
Üst Alt