arda'nın 6 aylığına galatasaray'a kiralanması

şu renktaşları zaman makinesine bindirsek arda efendi'nin ayrıldığı seneki zamanına geri götürsek tek tek yaptıklarını göstersek o zaman bazı şeylerin farkına varırlar mı acaba ? eminim şimdiki yorumlarına pişman olacaklardır. sözleşmen bitene dek kulüp için ter dökmek zorundasın . hele bu kulüp seni manisa gibi anadolu takımından alıp dünya starı çizgisine yaklaştırmışsa ...
edit : başlığın izinsiz değiştirilmesi hiç şık değil. forum kurallarına aykırı ise başlığı kilitlersiniz.

Arda'yı Galatasaray'a istememek Galatasaray düşmanlığı ise evet öyleyim. Kendimi bilmemle Arda'yı tanımam denk geldi sayılır Manisa'da bize karşı oynadığı oyun, ilk maçında Boleslav'a show yapması içimdeki o heyecanı ve mutluluğu dün gibi hatırlıyorum. Çok arabesk gelebilir ama ben de bıraktığı etki bu, hayatımda kimseye kin gütmedim veya nefret etmedim ancak Galatasaray'a yamuk yapana sempati duyamam ve tekrar formamız altında görmek istemem. Başka bir isim olsa takılmazdım ama her fırsatta Galatasaray'ın çocuğuyum diyen adam tüm transfer sezonu "kalacağım" diyen adam transfer sezonunun son günlerinde tarihin en kötü sezonlarından birini geçirmiş Galatasaray'ı kaptanı olarak yarı yolda bırakıyorsa yalansın derim. Zaten gittikten sonra bize ve Atm'ye gösterdiği saygıyı vücudundan anlayabilirsiniz.

o sene bütün takim les oynadi, messi bile les oynar mustafa sarp gibi oyuncularla oynarsa :red:
ve arda bedava göndermedik 13 milliona gitti o paraynanda kendimizi bokluktan kurtara bildek

arda kasden leş oynadı ..
arda klas bir topçudur daima ivme kazanmıştır. sırf beni yollasınlar diye ayak oyunları yaptı .arda'yı biz arda yaptık hatırlatırım .

it ürür kervan yürür.. ARDA TURAN sadece Galatasaray düşmanlarını kıskandırmamış anlaşılan ;)

valla bende ilk başlarda kızdım ama iyiki gitmiş yoksa böyle yükselemezdi kıçı kırık ligde sürünür giderdi hem gitmesi hayırlı oldu o sene hatırlayın o parayla bayağı oyuncu aldık play off lu sezonun başı

valla bende ilk başlarda kızdım ama iyiki gitmiş yoksa böyle yükselemezdi kıçı kırık ligde sürünür giderdi hem gitmesi hayırlı oldu o sene hatırlayın o parayla bayağı oyuncu aldık play off lu sezonun başı

aynen ozaman ki takimda hangi iyi oyuncu kalmak isterdiki les yönetim les takim vs vs. oyuncular taraftarlar gibi düsünmüyor maalesef adamlar gelecegini düsünüyorlar malum

Arda bizi terk ettiiiiiiiii Arda Acunla arkadasssssssssss

Sneijder bir kaç hafta önce bir lafi vardi:

Fener Aglama
Azizle emreyle kanka acunda fenerli ,at madrid şampiyon olunca Turk bayrağını da sarmıştı sırtına tam köylü yav bütün izinlerinde Turkiyeye geliyor olmaz olsun böyle koca kafa

Ne konuymuş ama. Herkes birbirine giydiriyor. Arda kadar iyi bir Galatasaraylı bir daha bulamazsınız. Sizin ben aklınızı seveyim

İyi ki gitmiş vaktinde. Türkiye'deki futbol ortamının özetidir şu başlıktaki mesajlar.

arda'nın başarısını çekemeyen ve galatasaray'a geri dönmesi ( geçici de olsa ) istemeyenleri gördüğümüz başlık.arda'yı yollayan da aynı kişiler zaten.
ayrıca fifa'nın yasağı falan terane , barcelona bugün kiralanması hususunda bir engel olmadığını ancak karar vermediklerini açıkladı.

Arda'da takım içinde saçma işler yaptı ve o rezil sezonda insanların aklında yer etti bu normal. Konuya gelirsek 6 ay gelmesin 1 sezon eyvallah.

şu renktaşları zaman makinesine bindirsek arda efendi'nin ayrıldığı seneki zamanına geri götürsek tek tek yaptıklarını göstersek o zaman bazı şeylerin farkına varırlar mı acaba ? eminim şimdiki yorumlarına pişman olacaklardır. sözleşmen bitene dek kulüp için ter dökmek zorundasın . hele bu kulüp seni manisa gibi anadolu takımından alıp dünya starı çizgisine yaklaştırmışsa ...
edit : başlığın izinsiz değiştirilmesi hiç şık değil. forum kurallarına aykırı ise başlığı kilitlersiniz.
Arda'dan bi haber forum üyesi Arda Galatasaray altyapısında yetişti Manisa'ya pişsin diye kiralandı.

Geri
Üst Alt