arda'nın 6 aylığına galatasaray'a kiralanması

şu renktaşları zaman makinesine bindirsek arda efendi'nin ayrıldığı seneki zamanına geri götürsek tek tek yaptıklarını göstersek o zaman bazı şeylerin farkına varırlar mı acaba ? eminim şimdiki yorumlarına pişman olacaklardır. sözleşmen bitene dek kulüp için ter dökmek zorundasın . hele bu kulüp seni manisa gibi anadolu takımından alıp dünya starı çizgisine yaklaştırmışsa ...
edit : başlığın izinsiz değiştirilmesi hiç şık değil. forum kurallarına aykırı ise başlığı kilitlersiniz.

Alın bunu burdan kuş musun nesin daha Arda'nın kendi altyapımız dan çıktığını bilmiyorsun.

Tabii ki kiralansin. Hic bugunden tezi yok iletisime gecilmeli. Firsati bulmusuz ne guzel adam oynamayacak.

Ama bence yuzde 99 bizim yonetim beceremez.

Tabii ki kiralansin. Hic bugunden tezi yok iletisime gecilmeli. Firsati bulmusuz ne guzel adam oynamayacak.

Ama bence yuzde 99 bizim yonetim beceremez.
Ben Barcelona yönetimi olsam zaten süperlige yollamam 41 Milyon verdiğim adamı.

Biz 6 ayda Ardayı pisikolojik olarak çökertmeyi başarırız, o potansiyeli görebiliyorum bizde.

Su Arda'dan acunla arkadas oldugu için, internette tespih paylastigi için veya baska küçük seylerden dolayi nefret eden zihniyetten tiksiniyorum. Futbolcular kimle arkadas olacaklarini önce size mi soracaklar? Herif Abdullah Öcalanla arkadasmis gibi abartip duran millet var vallah.

Arda çok basarili bir kariyeri oldu ve olacakta, bu kadar kinli olmayi yerine tebrik edin, sevinin, gurur duyun.
Kendi vatandisinizdan gurur duymak yasak degil.

Gel tipsiz gel, artık bende istiyorum 6 aylığına olsada. Sneijder seni ve poldiyi beraber görmek isterim koca kafa. Keşke daha uzun kalsan ama boyleside iyi

Kalsaydı bu konudaki insanlar gibi tiplerden küfür yiyecekti, ki hala yiyor da duymuyor en azından. Çakarın dediği gibi Barça ile antremana bile çıkamazdı kalsa idi. En iyisini yapmış gördüğümüz üzere.

Futbolculara birşeyler vermek lazım ki karşılığında profesyonellik haricinde bir bağlılık bekleme hakkımız olsun. Türkiye'de artık totti çıkmaz, yetenekli adam ilk fırsatta gider, sevgi yok saygı yok, ne yapsın burada.

İnşallah bir şekilde bu tarz topçular yetiştirmeye devam ederiz.

Boşuna konuşuyoruz yetiştirme bedeli bile alınmayacakmıs

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ardayı eleştirenler Asıl balık hafızalı olan o sene belkide tarihin en kötü kadrosundan bi haber olan sizsiniz B.A.M lı ortasahayı ne çabuk unuttunuz o sene takımda messi olsa ne değişecekti?

bize gelip ne olcak iyice galatasarayı küçümseyecek değişik triplere girecek böyle karektersiz bir adam geleceğine hiç gelmesin daha iyi.

Kalsaydı bu konudaki insanlar gibi tiplerden küfür yiyecekti, ki hala yiyor da duymuyor en azından. Çakarın dediği gibi Barça ile antremana bile çıkamazdı kalsa idi. En iyisini yapmış gördüğümüz üzere.

Futbolculara birşeyler vermek lazım ki karşılığında profesyonellik haricinde bir bağlılık bekleme hakkımız olsun. Türkiye'de artık totti çıkmaz, yetenekli adam ilk fırsatta gider, sevgi yok saygı yok, ne yapsın burada.

İnşallah bir şekilde bu tarz topçular yetiştirmeye devam ederiz.

Parayı bulunca sağı solu oynamayacak bizde kendisine sevgimizi göstericez adam parayı bulunca taraftarı olduğu takımın taraftarına yapmadığı saygısızlık kalmıyor o kim ki biz ona sevgi gösterelim.

bize gelip ne olcak iyice galatasarayı küçümseyecek değişik triplere girecek böyle karektersiz bir adam geleceğine hiç gelmesin daha iyi.

Cok Ayip ediyorsun renkdas benim Arda hakkindaki izlenimim onun son derece alcak gönüllü birisi oldugu yönünde, ve son derece karakter sahibi birisi.
Ben sahsen cok gurur duyuorum onun basarilari ile. Bize Kiralik gelme konusuna gelirsek, bence öyle birsey olmaz ancak olursu müthis olur! :D

Bence gelmemesi daha iyi gelse bile yarım sezonluğuna gelecek çeşitli tartışmalar olacak yok sakatlanacak diye kendini zorlamıyor vs özel yaşamı.

Cok Ayip ediyorsun renkdas benim Arda hakkindaki izlenimim onun son derece alcak gönüllü birisi oldugu yönünde, ve son derece karakter sahibi birisi.
Ben sahsen cok gurur duyuorum onun basarilari ile. Bize Kiralik gelme konusuna gelirsek, bence öyle birsey olmaz ancak olursu müthis olur! :D

İnniesta sinemayı kapatıp taraftarlarla sinema izlemişti bu sinemayı kapatıp sinemle film izlemişti.Ama gel gör ki şu anda ikiside aynı takımdalar ben olsam inniestanın yerine futbolu bırakırım :)

Vay be zamaninda kiz arkadasiyla sinemayi kapatip film izledi

Katil herif

Yazılanları okudukça iyikide gitmiş diyorum şimdi kendisi nerede bizim ülke futbolu hala aynı yerinde az ağlatmadılar bu adamı bu ülkede hiç unutmuyorum dilara göndere roportaj verirken hüngür hüngür ağlamıştı neler konuşulmadıki arkasından yolu açık olsun aklı varsada gelmez kiralıkta olsa

İnniesta sinemayı kapatıp taraftarlarla sinema izlemişti bu sinemayı kapatıp sinemle film izlemişti.Ama gel gör ki şu anda ikiside aynı takımdalar ben olsam inniestanın yerine futbolu bırakırım :)

Bu ne saçma bir mentalite yahu adamın nereyi kapattığından kime ne sanarsın içeride fuhuş partisi verdi.

Herif sevgilisine jest yaptı.

Bundan sana ne, bana ne, bize ne.

Ardayı bırakıp gitmek istediği için eleştirebilirsiniz ki bende orda sinirliydim ona ama bir spor sitesinde o sene gitmesi gerektiğini yarım sayfa yazmıştım.

Kaçıp gitmese arda o sene bitirilecekti. En doğrusunu yaptı.

Arkadaşları için eleştirebilirsin bunu herkes yapıyor. Başka da bir kabahati yok çocuğun.

Herif gitti hala rahat bırakmadınız. İnşallah ilk 11'in değişmezi olup gelmez bu ülkeye daha.

6 aylığına gelmesi çok zor ama bence gelirse ve ş.liginde oynama konusunda bir problem olmazsa çok iyi olur.Bir kere huntelaarda gelirse zaten

arda sneijder podolski

huntelaar

şeklinde bir ön tarafa sahip oluruz ki muazzam olur.

Artı millet diyo ya 6 ay oynadıktan sonra gidecek ne yaparız diye.E zaten bizim için ş.liginde en büyük hedef gruptan çıkabilmek ondan sonrası ekstra.Ş.ligi grup maçları zaten aralık ayında bitiyor.Yani grup maçlarının tamamında kullanabilirsin ve gruptan da çıkarsan oradan gelen parayla ardanın boşluğunu iyi bir kanat oyuncusuyla doldurabilirsin ocak ayı transfer döneminde.O kadar mantıksız değil aslında.

Ya su sinema kapatma olayona ne cok takildiniz. Dusunsene ardasin kiz arkadasini almis sinemeya gitmissin. Arkanda fenerli bi lavuk var. Konusup duruyor. Sabri kiz arkadasina ferrari aliyor problem yok. Arda ni seans kapatmis cok mu yani

Bu ne saçma bir mentalite yahu adamın nereyi kapattığından kime ne sanarsın içeride fuhuş partisi verdi.

Herif sevgilisine jest yaptı.

Bundan sana ne, bana ne, bize ne.

Ardayı bırakıp gitmek istediği için eleştirebilirsiniz ki bende orda sinirliydim ona ama bir spor sitesinde o sene gitmesi gerektiğini yarım sayfa yazmıştım.

Kaçıp gitmese arda o sene bitirilecekti. En doğrusunu yaptı.

Arkadaşları için eleştirebilirsin bunu herkes yapıyor. Başka da bir kabahati yok çocuğun.

Herif gitti hala rahat bırakmadınız. İnşallah ilk 11'in değişmezi olup gelmez bu ülkeye daha.

Bana ne olduğundan değil örnek olması adına söyledim senin karekter göstergen fuhuş ile sınırlı ise ona diyeceğim birşey yok.Kişinin karekterini yaptığı harketler ve icraatlar belirler söylemler değil.Zaten yediği kaba sıçması onu yetiştiren takıma ihaneti ve taraftarına yaptığı saygısızlığı hiç anlatmıyorum onu senin miden kaldırıyorsa birşeyde diyemem.Bu yüzden ben ardaya karektersiz diyorum varmı itirazın?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt