Arjantin 4-1 Güney Kore | Maç Sonucu

Cevap: Arjantin 2-1 Güney Kore | İlk Yarı | TRT 1

üst olur dedik ilk yarida oldu :D artik kim atarsa atsin farketmez :D

Higuain, attığı gol dışında sahada yok.Tevez'in yarısı kadar çalışsaydı ilk yarı daha farklı olurdu.

Güney Kore çok talihsiz bir gol yedi. O golden sonra bir türlü toparlanamadılar ve akabinde ikinci golüde yediler. Kendi kalesine golü atan futbolcunun Chu-Young olması üzdü beni. En azından ikinci yarıya umutlu başlamalarına pay sahibi oldu asist yaparak.

2 dk kala kapadım hemen gol olmuş ya hay şansıma :D

maradonanin yaptigi hareketi gördünüzmü :D

Arjantinli ve Koreli taraftarla izliyorum macı da Arjantin taraftarının Fener'den farkı yok. Ben bu ezikliği tanıyorum bı yerden

Şuana kadar en iyi adam tevez.Higuain ile Di maria ayak uydurabilseler 4-6 olur maç.

ilk yarının en iyisi tevez'di,ayrıca arjantin in sağ ve sol beklerde problem var bence,hücuma genelde yeteri kadar destek veremiyorlar.

Yürüyoruz şampiyonluga ! Arjantin-Maradona'nın aslanları. :D Arjantin şampiyon beyler. Görmüyomusunuz takımı çatır çatır.

Forza Arjantin..

kos messi kossssssssss:)

sanki futbola bugun baslamis istege bak helal olsun iyi oynamasa da olur

Yürüyoruz şampiyonluga ! Arjantin-Maradona'nın aslanları. :D Arjantin şampiyon beyler. Görmüyomusunuz takımı çatır çatır.

Takımda çok ciddi orta saha sorunu var,iki top yapan takıma karşı çok zorlanacak.

Cevap: Arjantin 2-1 Güney Kore | İkinci Yarı | TRT 1

Higuiza kaçırdı.

Milito olcaktı kaleciyide sokardı

566-765South_Africa_Soccer_WCup_Argentina_Nigeria.sff.embedded.prod_affiliate.69.jpg

Peşindeyiz başkan. :tiphat:

Şu Gutierrezdan başka adam mı yok ya of of ...

Çatır çatır bir takım varsa şu zamana kadar o da Almanya.Güney Kore'nin eli ayağı tutmuyor resmen,Arjantin adam akıllı pres yapmamasına rağmen paso top kayıpları.Gollerin ikiside duran top zaten,o kadar adam Güney Kore defansını bile açamadı.Gerçi bunda Messi'yi serbest oynatmayan Maradona malının da etkisi büyük.Şu haldeki bir Arjantin'i Almanya çok rahat eler.

Geri
Üst Alt