Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.355
- 4
- 343
Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı
Henry reis adamsın. Tekrar o formayla görünce onu bi garip oldum
Henry reis adamsın. Tekrar o formayla görünce onu bi garip oldum

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her ne kadar Persie olsa da bu takımın sağlam bir forvete ihtiyacı var.
Adam gibi bir forvet almadıkları sürece şampiyonluk hayal.
Van Persie, Chamakh, Bendtner. Sakatlık problemi olmadığı sürece fazlasıyla yeterli şampiyonluk için.
Persie ve Chamakh'ı forvet olarak görmüyorum,ikisi de forvet arkası veya 4-3-3'ün kanatlarında üst düzey oynayabilecek isimler.
Bendtner ise Guiza ile aynı kefeye anca girer.
Arsenal ne zaman başarı elde etmişse mutlaka sağlam birkaç forveti varken elde etmiştir.
Bknz:Bergkamp,Henry,Adebayor.
@Ahmet Geçgel
Kime "sorunun var" diyorsun lan sen? Adam mı oldun da milleti eleştiriyorsun?
@Ahmet Geçgel
Kime "sorunun var" diyorsun lan sen? Adam mı oldun da milleti eleştiriyorsun?
Bendtner in kaçırdıklarını koy burdan Avustralya'ya uzanır.
Bir şey yazmaya girdik, yukarıdaki şeyle karşılaştım ve cevap yazmanın iyi olacağını düşündüm. Şimdi yazacağım şeye geliyorum:
Premier League'in en verimli forveti gün itibariyle: Robin van Persie. :cool:
Lan yürü git ya dalga mı geçiyon.Bu sene oynadığı oyun itibariyle en iyisi tevez hiç tartışmasız.Berbatov da formda ama Tevez çok gol atmasının yanında çok da faydalı oynuyor takıma,sana iyi bi göz doktoru tavsiye ediyorum.
Adamla takım arkadaşları bile dalga geçiyordu bir araWenger'in ne kadar büyük bir hoca olduğunun göstergesidir Bendtner. Bu kadar kalas bir adamı bile alıp istenecek seviyede iyi bir futbolcuya dönüştürdü adam.
Laf sokma çabalarını takdir ediyorum ve "like"ını da verdim, ancak üzgünüm Mario ama prenses başka bir kalede.
En verimli derken, istatistiksel olarak ele aldım olayı. Objektif bir bakış açısı yakalamak istiyorsak, öyle ele almak zorundayız zaten. (Gol + asist)/dakika oranına göre en verimli forvet Robin van Persie'dir.