Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

Henry reis adamsın. Tekrar o formayla görünce onu bi garip oldum :)

Her ne kadar Persie olsa da bu takımın sağlam bir forvete ihtiyacı var.

Adam gibi bir forvet almadıkları sürece şampiyonluk hayal.

Henry antreman yapıyor da kiralansın Mart'a kadar bir de? Yedek forvet falan diye girer? :D

Van Persie, Chamakh, Bendtner. Sakatlık problemi olmadığı sürece fazlasıyla yeterli şampiyonluk için.

Persie ve Chamakh'ı forvet olarak görmüyorum,ikisi de forvet arkası veya 4-3-3'ün kanatlarında üst düzey oynayabilecek isimler.

Bendtner ise Guiza ile aynı kefeye anca girer.

Arsenal ne zaman başarı elde etmişse mutlaka sağlam birkaç forveti varken elde etmiştir.

Bknz:Bergkamp,Henry,Adebayor.

Persie ve Chamakh'ı forvet olarak görmüyorum,ikisi de forvet arkası veya 4-3-3'ün kanatlarında üst düzey oynayabilecek isimler.

Bendtner ise Guiza ile aynı kefeye anca girer.

Arsenal ne zaman başarı elde etmişse mutlaka sağlam birkaç forveti varken elde etmiştir.

Bknz:Bergkamp,Henry,Adebayor.

Bergkamp ve Henry de forvet değil senin mantığına göre. Neyse.

Bir şey yazmaya girdik, yukarıdaki şeyle karşılaştım ve cevap yazmanın iyi olacağını düşündüm. Şimdi yazacağım şeye geliyorum:

Premier League'in en verimli forveti gün itibariyle: Robin van Persie. :cool:

Hakan Şükür:

[video=youtube;0FOyF0wwKGI]https://www.youtube.com/watch?v=0FOyF0wwKGI&feature=related[/video]

Niklas Bendtner:

[video=youtube;8Kpb-Y1ZHNY]https://www.youtube.com/watch?v=8Kpb-Y1ZHNY&feature=related[/video]

@Ahmet Geçgel

Kime "sorunun var" diyorsun lan sen? Adam mı oldun da milleti eleştiriyorsun?

Goller gerçekten birbirlerine benziyor ama Bendtner'inki Hakan'ınkine oranla çok daha kolay.

Yine de Bendtner'in kapasitesi üzerinde güzel bir gol.

Bendtner in kaçırdıklarını koy burdan Avustralya'ya uzanır.

Bendtner in kaçırdıklarını koy burdan Avustralya'ya uzanır.

Adamla takım arkadaşları bile dalga geçiyordu bir ara :D Wenger'in ne kadar büyük bir hoca olduğunun göstergesidir Bendtner. Bu kadar kalas bir adamı bile alıp istenecek seviyede iyi bir futbolcuya dönüştürdü adam.

Bir şey yazmaya girdik, yukarıdaki şeyle karşılaştım ve cevap yazmanın iyi olacağını düşündüm. Şimdi yazacağım şeye geliyorum:

Premier League'in en verimli forveti gün itibariyle: Robin van Persie. :cool:

Lan yürü git ya dalga mı geçiyon:o.Bu sene oynadığı oyun itibariyle en iyisi tevez hiç tartışmasız.Berbatov da formda ama Tevez çok gol atmasının yanında çok da faydalı oynuyor takıma,sana iyi bi göz doktoru tavsiye ediyorum.

Lan yürü git ya dalga mı geçiyon:o.Bu sene oynadığı oyun itibariyle en iyisi tevez hiç tartışmasız.Berbatov da formda ama Tevez çok gol atmasının yanında çok da faydalı oynuyor takıma,sana iyi bi göz doktoru tavsiye ediyorum.

Laf sokma çabalarını takdir ediyorum ve "like"ını da verdim, ancak üzgünüm Mario ama prenses başka bir kalede.

En verimli derken, istatistiksel olarak ele aldım olayı. Objektif bir bakış açısı yakalamak istiyorsak, öyle ele almak zorundayız zaten. (Gol + asist)/dakika oranına göre en verimli forvet Robin van Persie'dir.

Robin van Persie reistir reis. Tartışmam kendisini. Adam yardırıyor oynadığı zaman. Sakatlık problemini çözerse efsane olur.

Adamla takım arkadaşları bile dalga geçiyordu bir ara :D Wenger'in ne kadar büyük bir hoca olduğunun göstergesidir Bendtner. Bu kadar kalas bir adamı bile alıp istenecek seviyede iyi bir futbolcuya dönüştürdü adam.

Öyle çok gol kaçıran bir oyuncu değil. Geçen sezon bir maçta çok gol kaçırmıştı, üstüne yapıştı bu yafta. Halbuki o dönemde Arsenal'ı ayakta tutan oyuncuydu Bendtner. Attığı kritik gollerlerle Tottenham maçına kaar takımı zirve yarışında tuttu. Barcelona'yla 2-2 kalınan maçta Walcott'a asisti yaptı ve penaltı pozisyonu öncesinde de Fabregas'a topu kafayla indiren de oydu.

Laf sokma çabalarını takdir ediyorum ve "like"ını da verdim, ancak üzgünüm Mario ama prenses başka bir kalede.

En verimli derken, istatistiksel olarak ele aldım olayı. Objektif bir bakış açısı yakalamak istiyorsak, öyle ele almak zorundayız zaten. (Gol + asist)/dakika oranına göre en verimli forvet Robin van Persie'dir.

En verimlisi Berbatov tabikide.

Berbatov 86 dakikada bir gol atmış, Van Persie 104 dakikada bir gol atmış.

Şimdi sakın karşıma çıkıp şöyle böyle asistleri, öyle top kaptıktan sonra gol olduğu pozisyonlar var deme. Forvette attığı gole bakacaksın.

Geri
Üst Alt