Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

Wenger Mourinho'dan cok daha iyi bir TD.

Mourinho'nun takimlari her zaman bayik futbol oynamaya mahkumdurlar.

Hiç birşeyi değitirmiyor bunlar.Fenerin zamanında Kayseri'ye 7 attığına benziyor senin dediğin Can.Premier Ligin çatısı 95 puan en yukarıda duruyor.

Wenger Mourinho'dan cok daha iyi bir TD.

Mourinho'nun takimlari her zaman bayik futbol oynamaya mahkumdurlar.
,

Bu sezon hariç. Mourinho bu sezon açık futbol oynatıyor takımına. Kadrodan dolayı diyebiliriz. Hele bir de golü erken buldular mı Real açılıyor ilerleyen dakikalarda.

Hiç birşeyi değitirmiyor bunlar.Fenerin zamanında Kayseri'ye 7 attığına benziyor senin dediğin Can.Premier Ligin çatısı 95 puan en yukarıda duruyor.

Maç başına 2 gol bile değil. Bak Ancelotti'ye 103 golle tamamladı sezonu. Üstelik kadrosu Mourinho'nun kadrosuna nazaran daha kötü. 7 gol attığı maçları hatırlıyoruz zaten.

Namağlup şampiyon olmak çok büyük bir olaydır, çok puanlı şampiyonluğun anlatılacak bir yanı bile yok.

Wenger'in bir istatistiği daha. Barcelona - Arsenal finaline kadar, Hemen hemen 11 maç boyunca Arsenal gol yemedi. Açık futbol oynatmasına ve kalede sorunlarının olmasına rağmen.

Wenger'in sonu o olaylı Manchester maçı vardı bir sezonda. Unuttum yılını.Hakem orda baya baya katletmişti ve Arsenal'in serisi orada sona ermiştir. Yoksa Arsenal o kadrosu ile baya hanedanlık kurabilirdi ki o kadrosu benim en sevdiğim kadrodur Premier lig'de.

Wenger'in sonu o olaylı Manchester maçı vardı bir sezonda. Unuttum yılını.Hakem orda baya baya katletmişti ve Arsenal'in serisi orada sona ermiştir. Yoksa Arsenal o kadrosu ile baya hanedanlık kurabilirdi ki o kadrosu benim en sevdiğim kadrodur Premier lig'de.

Golü vermemişti, Wenger'i tribüne yollamıştı hatta. Wenger'de Manchester United taraftarlarının arasına gitmişti :)

Maç başına 2 gol bile değil. Bak Ancelotti'ye 103 golle tamamladı sezonu. Üstelik kadrosu Mourinho'nun kadrosuna nazaran daha kötü. 7 gol attığı maçları hatırlıyoruz zaten.

Bunlar neyi değiştiriyor :D Aldığı rekor puan ve puan farkı o bir mağlubiyeti telafi eder

Bunlar neyi değiştiriyor :D Aldığı rekor puan ve puan farkı o bir mağlubiyeti telafi eder

Kaybetmemeye oynamakla, kazanmak için oynamak arasında çok fark var. En azından bana göre. Kaybettiği maç ta kendi evinde kaybettiği City maçıymış.

Namağlupsun Onur. Fark bu. Senin kimse bileğini bükememiş. Eze eze şampiyon olmuşsun. Her ligde en çok puan alıp şampiyon vardır ama her ligde namağlup şampiyon yoktur.

Wenger ile Mourinho'yu karşılaştırmam bile şahsen. Mourinho iyi bir taktiysen ama teknik direktörlük için çok yolu var diye düşünüyorum bir Wenger,Sir Alex olması için. Tabi kimse bana katılmıyor çünkü nerede konuşulsa Mourinho hep Dünya'nın en iyi teknik direktörü olarak lanse ediliyor.

Namağlupsun Onur. Fark bu. Senin kimse bileğini bükememiş. Eze eze şampiyon olmuşsun. Her ligde en çok puan alıp şampiyon vardır ama her ligde namağlup şampiyon yoktur.

Wenger ile Mourinho'yu karşılaştırmam bile şahsen. Mourinho iyi bir taktiysen ama teknik direktörlük için çok yolu var diye düşünüyorum bir Wenger,Sir Alex olması için. Tabi kimse bana katılmıyor çünkü nerede konuşulsa Mourinho hep Dünya'nın en iyi teknik direktörü olarak lanse ediliyor.

95 puanlık rekor eze eze olmuyor mu ?

+ olarak 3 Galibiyet fazlalık var.Beraberlik ne zamandır ezmek oluyor ?

Wenger ve Mourinho bu tartışmadan çıkacak sonucu heyecanla bekliyor agalar.

95 puanlık rekor eze eze olmuyor mu ?

+ olarak 3 Galibiyet fazlalık var.Beraberlik ne zamandır ezmek oluyor ?

Ben Mourinho'nunki ezmek değil demedim ki. Çok basit bir anekdot belirttim. Her ligde en çok puan alan şampiyon vardır ama her ligde namağlup şampiyon yoktur.

Biraz daha kızıştıralım ;

Wenger son 10 yılın en iyi teknik direktörü seçildi bu arada :)

En iyisi Van Gaal beyler.

Bence en iyisi Mourinho'dur. Porto'yu o kadroyla CL şampiyon yaptı. Kadroda kimler vardı diyeceksiniz. Şampiyonluktan önce o kadrodakiler göze batmıyordu. CL şampiyonu olunca hepsi piyasa yaptı doğal olarak. 40 senedir küsür CL'ye hasret olan Inter'le kupayı aldı. Çalıştığı her takımda büyük başarılar yakaladı. Sürpriz başarılar hemde. Belki oda herhangi bir ligde 20 küsür sene aynı takımla çalışssa oda insanların böyle saygısını kazanacaktır. Kısa zamanda çok iş yaptı. Marifette budur zaten.

Bence en iyisi Mourinho'dur. Porto'yu o kadroyla CL şampiyon yaptı. Kadroda kimler vardı diyeceksiniz. Şampiyonluktan önce o kadrodakiler göze batmıyordu. CL şampiyonu olunca hepsi piyasa yaptı doğal olarak. 40 senedir küsür CL'ye hasret olan Inter'le kupayı aldı. Çalıştığı her takımda büyük başarılar yakaladı. Sürpriz başarılar hemde. Belki oda herhangi bir ligde 20 küsür sene aynı takımla çalışssa oda insanların böyle saygısını kazanacaktır. Kısa zamanda çok iş yaptı. Marifette budur zaten.

Katiliyorum, Wenger 10 yil bir takimda kaldi diye Mourinhodan daha iyi bir TD degildir.

Mourinho'nun Chelsea kariyeri yeter :cool:

Geri
Üst Alt