Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

En verimlisi Berbatov tabikide.

Berbatov 86 dakikada bir gol atmış, Van Persie 104 dakikada bir gol atmış.

Şimdi sakın karşıma çıkıp şöyle böyle asistleri, öyle top kaptıktan sonra gol olduğu pozisyonlar var deme. Forvette attığı gole bakacaksın.

Yok öyle bir şey. Attığı golün yanında asiste de bakacaksın. En verimli golcüsü deseydik, senin dediğin doğru olabilirdi. Ancak biz burada en verimli forveti kıyaslıyoruz.

Yok öyle bir şey. Attığı golün yanında asiste de bakacaksın. En verimli golcüsü deseydik, senin dediğin doğru olabilirdi. Ancak biz burada en verimli forveti kıyaslıyoruz.

Yine Berbatov olur zaten. Berbatov 20 maç, 19 gol - 2 asist, Van Persie 12 maç, 6 gol - 4 asist

Yani;

Berbatov 20 maçta, 21 gollük iş yapmış. Maç başına bir golden fazla

Van Persie'de 12 maçta, 10 gollük iş yapmış. Maç başına bir gole denk gelmiyor.

Ayrıca sadece 6 maçta 11'de oynamış, devamlı sakat bir oyuncu nasıl en verimli forvet olacak merak ediyorum.

Yine Berbatov olur zaten. Berbatov 20 maç, 19 gol - 2 asist, Van Persie 12 maç, 6 gol - 4 asist

Yani;

Berbatov 20 maçta, 21 gollük iş yapmış. Maç başına bir golden fazla

Van Persie'de 12 maçta, 10 gollük iş yapmış. Maç başına bir gole denk gelmiyor.

Ayrıca sadece 6 maçta 11'de oynamış, devamlı sakat bir oyuncu nasıl en verimli forvet olacak merak ediyorum.

1 - Dakika hesabı yapacaksın, maçları temel alamazsın. Birisi 10 dakika oynar, diğeri 90 dakika. Arada 80 dakika var. Sen bu 80 dakikalık farkı görmezden gelerek konuşuyorsun. Dakika hesabı yaparsak en verimli forvet van Persie.

2 - O kadar verimli ki, sakat haliyle bile 6 gol + 4 asist yapmış.

1 - Dakika hesabı yapacaksın, maçları temel alamazsın. Birisi 10 dakika oynar, diğeri 90 dakika. Arada 80 dakika var. Sen bu 80 dakikalık farkı görmezden gelerek konuşuyorsun. Dakika hesabı yaparsak en verimli forvet van Persie.

2 - O kadar verimli ki, sakat haliyle bile 6 gol + 4 asist yapmış.

Ben senin gibi düşünmüyorum.

Daha doğrusu şöyle sorayım sana; Bir tarafta Berbatov var ligde 30 maçta 30 gol atıyor. Diğer tarafta Van Persie 10 maçta 15 gol atıyor. Hangisini tercih edersin?

Verimli forvette yaşadığı sakatlıklıklarda çok önemli.

Ben mi anlatamıyorum nedir? Tercih edip etmeme meselesi değil. Veriminden bahsediyoruz. Az oynamış veya çok oynamış önemli değil. Oynadığı süre içerisinde ne kadar etkili olduğu önemli. Zaten verimin tanımı da bu.

Ben mi anlatamıyorum nedir? Tercih edip etmeme meselesi değil. Veriminden bahsediyoruz. Az oynamış veya çok oynamış önemli değil. Oynadığı süre içerisinde ne kadar etkili olduğu önemli. Zaten verimin tanımı da bu.

Sen anlamıyorsun.

Birisinin gol/asist'i maç başına bir golden fazla, diğerinin daha az. diğer 12 maç 9 gol 4 asist falan değilki zaten. Maç başına bir golden az.

Dakika başına bakacaksın olaya Endereis.

Sen anlamıyorsun.

Birisinin gol/asist'i maç başına bir golden fazla, diğerinin daha az. diğer 12 maç 9 gol 4 asist falan değilki zaten. Maç başına bir golden az.

Bunu açıklamadım mı lan? 10 dakika oynayan adamla, 90 dakika oynayan adama aynı muamele yapılır mı? İkisi de 1 maç oynamış sayılır mı?

Hakan Şükür:

[video=youtube;0FOyF0wwKGI]https://www.youtube.com/watch?v=0FOyF0wwKGI&feature=related[/video]

Niklas Bendtner:

[video=youtube;8Kpb-Y1ZHNY]https://www.youtube.com/watch?v=8Kpb-Y1ZHNY&feature=related[/video]

Güzel gol atmış Bendtner.

Bırakın beyler dünyanın en verimli forveti Semih Şentürk

Ne igrenc bir takim bu Arsenal ya. Ayrica su videoyu buldum, sarkiyi soyleyen arkadas yanilmiyorsam Serhad.

[video=youtube;Zuua8Rrz9Hs]https://www.youtube.com/watch?v=Zuua8Rrz9Hs[/video]

img0224s.jpg

Arsenal - Everton maçı. Dakika 78.

Goller 70 ve 76'da geldi.

Bu sene Arsenal'in şampiyon olmasını o kadar çok istiyorum ki, şimdi tekrar ellerine fırsat geçti umarım yine aynı acemilikleri yapıp fırsat tepmezler:confused::confused:

arsenal sunderland west brpmwic ne biliyim fulhan böyle maclarda kendi sahasındada cok zorlanıyo ama menu

oldtraforda ilkyarıda işi bitiriyo şampiyon olacak manchester

Arsenal sakatlık konusunda bizle yarışıyor.Djourou sezonu kapatmış.

Geri
Üst Alt