Arsenal FC Takip Başlığı

adamlar lig maçı yaptı, sonra gitti cl maçı yaptı şimdi kupa sonra lig sonra tekrar cl. bizimkiler 1 maç yapana kadar bunlar 3-4 tane yapıyo. ağır geçen idmanları saymıyorum bile. Yinede bize iyi futbol izletiyolar. Helal olsun ne denirki

adamlar lig maçı yaptı, sonra gitti cl maçı yaptı şimdi kupa sonra lig sonra tekrar cl. bizimkiler 1 maç yapana kadar bunlar 3-4 tane yapıyo. ağır geçen idmanları saymıyorum bile. Yinede bize iyi futbol izletiyolar. Helal olsun ne denirki

adamlar 2 gece dinlendimi yetiyor bizde cl sonrası 5 gün yatıyorlar yorgunuz çekiyorlar

Umut tam profesyonel ama işte yeteneksiz. 3 maç oynatma sonra al 11 e koy çıkar oynar. Beklentileri hep en altta tuttuğun sürece seni mutlu eder ama bize beklentilerimizi yükseltecek adamlar gerek Didier gibi.

Şu yabancı sınırı bi kalksa eminim o tarz adamlarla dolacak kadro ama işte mecburen dediğin gibi yeteneksiz ama profesyonel futbolcular olmak zorunda takımda şöyle bi bakıldığında hakkaten Galatasaray forması giymeyi haketmeyen ama mecburiyetten takımda olan çok adam var

Şu yabancı sınırı bi kalksa eminim o tarz adamlarla dolacak kadro ama işte mecburen dediğin gibi yeteneksiz ama profesyonel futbolcular olmak zorunda takımda şöyle bi bakıldığında hakkaten Galatasaray forması giymeyi haketmeyen ama mecburiyetten takımda olan çok adam var

Galatasaray'da oynayım 10 metre önüne pas atamayan adamlarla dolu takım. Sabri 2 defa Drogba'ya boş alanda topu veremedi. Umut ve Burak daha topu kontrol edemiyorlar. Maalesef yabancı sınırı işte elimizi kolumu bağlıyor.

Gecen Arsenal'in norvic macini izleyeyim dedim kazandilar sonra ama lesdi kapattim.

Hafta sonu Old Trafford'a gelecekler. Yıllar sonra ilk defa önde geliyorlar hem de 8 puan farkla ama Old Trafford'dan çıkamazlar. Maç sonucu 1 bankolar bankosudur bana göre..

BbdOiUhCQAAEJzc.jpg

1488919_729010420456775_594643105_n.jpg

Bendtner ile neden sürekli dalga geçiliyor ? Hep bu tarz resimler görüyorum.

Geri
Üst Alt