Arsenal FC Takip Başlığı

1488207_427244554070469_1659387331_n.jpg

2013-2014 sezonunda Premier Lig şampiyonu olacaklardır.

2013-2014 sezonunda yine babayı alacaktır. Ha Manchester United'ın şampiyon olamadığı bir ortamda yarışan 3 takım arasında Arsenal'i desteklerim ama yine de zor. Bence kesin 3. olacaklar..

2013-2014 sezonunda yine babayı alacaktır. Ha Manchester United'ın şampiyon olamadığı bir ortamda yarışan 3 takım arasında Arsenal'i desteklerim ama yine de zor. Bence kesin 3. olacaklar..

Bu seneki Arsenal=2010-2011 Trabzonsporu.Bir hava yakalamışlar,bu havayla kazanıyorlar maçları.Öyle çok farklı da kazanmıyorlar ama sürekliliği yakalamışlar.Sene sonuna kadar böyle gider bence.

Wegner'de bahtsız bedevi gibi. Sakatlıklar falan olmasa şampiyonluk şansları olabilirdi ama çok zor görünüyor.

2 sezondur Arsenal'i takip etmedin o zaman.

Koscielny ve Mertesacker lig'in en iyi defanscilardan biri.

article-2539232-1AAAA84D00000578-291_306x441.jpg

Ne zaman bu ikilisi oynuyorsa, maç kaybetmediler. 2 sezondur.

Laurent Koscielny and Per Mertesacker have not lost match together for two years | Mail Online

He dogru kesin takip etmedim :2aloh1:

Mertesacker ve Koscielny gibi cöpleri savunan pek fazla kisi cikmaz diye düsünüyordum. Tebrikler.

Istatistiklere göre yorum yapmaya devam, iyi kafalar sana.

Mertesacker'i eskiden pek begenmedim, ama son 2 sezon kendisini iyi toparladi.

Koscielny'le belki EPLin en iyi 2 defanscilari, Terry & Cahill'le rakip.

He dogru kesin takip etmedim :2aloh1:

Mertesacker ve Koscielny gibi cöpleri savunan pek fazla kisi cikmaz diye düsünüyordum. Tebrikler.

Istatistiklere göre yorum yapmaya devam, iyi kafalar sana.

Mertese ben de çöp gözüyle bakıyordum ama bu sezonki CL maçlarında çok iyiydiler.Vermealen de iyi stoper ama Mertese bu sezon çöp demek büyük hata olur

Arsenal buyuk mac kazanamiyor. Boyle sampiyon olunmaz.

Geri
Üst Alt