Arşiv Başlıklarının Uplanmasına Kısıtlama Getirilmesi

Forum ömrünü "Aysal kral yea, vizyon yea, Fatih Terim comar yea" diye geciren deli Ersin 22. Araliktan sonra Fatih Hocamin muhtesem dönüsü ile suurunu kaybetmis durumda.

Aslinda tek demesi gereken sey buydu. Ben bu isi bilmiyordum, burada bosuna yazdim. Ama o delilige vurdu. Yürü be deli Ersin...

Zaten taraftarlığı ve herhangi bir şirketin ürününü benzer örnekler olarak vermek başlı başına bir hata.

Aldığım ürün ile ilgili herhangi bir duygusal bağım yok. Olaya futbol ve taraftar açısından baktığım zaman, bugün istesem Galatasaray için tek bir kuruş para harcamadan Galatasarayı takip edebilirim.

Mesela şirketlerin sunduğu ürünler üzerinden gidelim, örneğin beyaz eşya. Bunları neden alıyoruz, günümüz hayatın gereklilikleri olduğu için. Forma neden alıyoruz? Sahada oynanan sadece bir oyun, bu oyunun içinde hayatın hangi gerekliliği var ki gidip forma alıyoruz? O forma ne veriyor bize, bir ocak gibi yemek mi pişiriyor mesela? Taraftarlık bu, sadece ürün olarak görülemez, başka dinamikleri var.

Forum ömrünü "Aysal kral yea, vizyon yea, Fatih Terim comar yea" diye geciren deli Ersin 22. Araliktan sonra Fatih Hocamin muhtesem dönüsü ile suurunu kaybetmis durumda.

Aslinda tek demesi gereken sey buydu. Ben bu isi bilmiyordum, burada bosuna yazdim. Ama o delilige vurdu. Yürü be deli Ersin...
Millet halen internetin dinamiklerini anlamış değil.

Farklı kisililer, karakterler belli bir özgürluk içinde konuşabilir.

Limitler koymak işin asına karşı.

ayda yilda bir iyi de
3 gunde 120 tane iyi degil

ersin haricinde yapan var mı bu işi?

Var ama bu bir hak dogurmuyor . Daha dogrusu ,yonetime gelen kisiler birer birer sana , bana , adiyamanin , sirnak in koyundeki , almanyanin berlinindeki taraftara gore kulubu yonetme vaadi ile gelmiyorlar

olayi basite indirgemek icin sunu sorayim , ornegin sen belhandanin transferinden gidelim , yanlis buluyorsun , cilginca karsisindasin , ben de baska bir taraftar olarak olumune destekliyorum

bu durumda urunun kalitesini , tazeligini , bereketini yonetim hangi taraftarinin istegine gore duzenleyecek ? imzayi attiktan sonra zaten is isten geciyor

sut uretiyorsundur , pastorize saglikli taze ister herkes , ama bu olay oyle degil , coktan secimlik bir mevzu ornegin oyuncu konusu , kimin dedigi dogru pozitif bilimlerle aciklanabilir bir sey degil ki

ayrica surekli yarisan ve siralama odakli bir ligde bulunan camialariz , o zaman her zirvede olamayan kalitesiz urun sunuyor , yani ulkenin GS taraftari haric her takim taraftari uzulmesi , elestirmesi lazim .. Yarin GS yerine fb gecerse , bu kez de geri kalanlar ..

sporun ruhuna uymuyor bu yontem zannimca

Millet halen internetin dinamiklerini anlamış değil.

Farklı kisililer, karakterler belli bir özgürluk içinde konuşabilir.

Limitler koymak işin asına karşı.
Ne mesela o özgürlük?
Bir çok kişi yeter artık, rahatsız oluyoruz dediği zaman özgürlük devam etmeli mi?

Ben acikcasi bu forumda kurallari suistimal etmeyen cok az kisiyi goruyorum

sarper ile serkanin karsilikli atismalari forumla alakasiz konular

mehmet-erman-mustafa uclusunun senelerdir suren yari saka yari ciddi mevzulari

UG ve ben gibi , eskiden de vardi bir kac kisinin surekli uzun ve milleti bezdiren tavrilari

ahmet arif , hakan D gibilerin surekli negatiflik pompalayan hic bir seyden memnun olmayan usluplari

can , kenan , ve bu ikisi disinda bir de hic bir katki vermeden adam kovalayip satasanlarin tutumu

yonetimin hakedene hakettigi cezalari vermeyisi ve arap sacina donusu

yani saysak , hic kimsenin forumun amacina ruhuna tam olarak hitap eden sekilde paylasim yaptigini dusunmuyorum , bir kac tane var hakkini yemeyelim , gelip futbol konusup kimseyle ugrasmadan muhabbetini yapan , fikrini sunup giden , ama cok az

antu yu gidip ornek vermek istemem , ama adamlarin forumunun 10 yanindan 9 u bizden geride ise 1 yonu iyi , orada da var ama bizdeki gibi surekli capraz tartismalar olmuyor kisiler uzerinden ..

daha cok aykutcu ,azizci , ersuncu gibi gruplasmalar var ama sahsi olarak GS li filan olduklarindan suphelendikleri adamlar haric pek kisisel tartisma yapmiyorlar , bize gore daha az

Bak mesela verdiğin Belhanda örneği güzel örnek ama güzel bir örneğe rağmen bence yine yanlış yoldasın.

Birincisi esas meselenin dışına çıktın. Nedir o, insanların yanlış çıkan fikirleri için utanması ve hesap vermesi. Oysa ben bugün Belhandayı beğenmiyorum, eleştiriyorum, belki de bazen kaybedilen bir maçın etkisi ile daha da ileri gidiyorum. Yarın Belhanda iyi oynar, benim yorumlarım ortaya çıkarılır ise senin beklentin utanıp hesap vermem. Oysa ben öyle bir durumda utanıp hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum. Başka bir örnek Rodriguez olayı. Belki ben adamı bizden önce oynadığı takımda izleyip beğenmemiş olabilirim, malum futbolcular her kulüpte dikiş tutturamıyorlar. Yine mesela Rodriguez örneği, o zaman yanlış hatırlamıyor isem kanat oyuncusu ihtiyacı yoktu, başka eksikler var idi. Bu durumda çok eleştiri aldı, bayağa ilginç eleştiriler yapıldı. Bugün Rodriguez iyi çıktı diye, bu etkenler çerçevesinde eleştiri yapanlar utanmak zorunda mı?

İkincisi, Belhanda alındı, bitti gitti artık eleştirsek ne olur düşüncesi. O zaman hükumet seçildi bitti gitti, bundan sonra eleştirsek ne olur, ne de olsa yüzde elli gibi beğenen bir kitle var.

UG ve ben gibi , eskiden de vardi bir kac kisinin surekli uzun ve milleti bezdiren tavrilari

ahmet arif , hakan D gibilerin surekli negatiflik pompalayan hic bir seyden memnun olmayan usluplari

can , kenan , ve bu ikisi disinda bir de hic bir katki vermeden adam kovalayip satasanlarin tutumu

yani saysak , hic kimsenin forumun amacina ruhuna tam olarak hitap eden sekilde paylasim yaptigini dusunmuyorum , bir kac tane var hakkini yemeyelim , gelip futbol konusup kimseyle ugrasmadan muhabbetini yapan , fikrini sunup giden , ama cok az

antu yu gidip ornek vermek istemem , ama adamlarin forumunun 10 yanindan 9 u bizden geride ise 1 yonu iyi , orada da var ama bizdeki gibi surekli capraz tartismalar olmuyor kisiler uzerinden ..

daha cok aykutcu ,azizci , ersuncu gibi gruplasmalar var ama sahsi olarak GS li filan olduklarindan suphelendikleri adamlar haric pek kisisel tartisma yapmiyorlar , bize gore daha az
Sen kimden memnunsun Sinan ? Yada memnun olduğun bir üye var mı ?

Haklı olmamayı ve gereksiz aykırılığı savunmaya çalışmanın amacını hiçbir zaman anlayamadım...

Geri
Üst Alt