- 9 Ağustos 2011
- 59.453
- 34.149
- 3.408
@Ersin Şen hortlak işini bıkrakmanı silkelenip kendine gelmeni temenni ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar da güzel uyarıyorsunuz böyle@Ersin Şen hortlak işini bıkrakmanı silkelenip kendine gelmeni temenni ediyorum.
özelden farklı uyarıyorumNe kadar da güzel uyarıyorsunuz böyleumarım gereken yere ulaşmıştır
Hele şuözelden farklı uyarıyorum
üyeye iyi gözükmek lazım.
Millet halen internetin dinamiklerini anlamış değil.Forum ömrünü "Aysal kral yea, vizyon yea, Fatih Terim comar yea" diye geciren deli Ersin 22. Araliktan sonra Fatih Hocamin muhtesem dönüsü ile suurunu kaybetmis durumda.
Aslinda tek demesi gereken sey buydu. Ben bu isi bilmiyordum, burada bosuna yazdim. Ama o delilige vurdu. Yürü be deli Ersin...
Ne mesela o özgürlük?Millet halen internetin dinamiklerini anlamış değil.
Farklı kisililer, karakterler belli bir özgürluk içinde konuşabilir.
Limitler koymak işin asına karşı.
Ersincan a özelden reddedemeyeceği bir teklif yapmış olabilir..Hele şu
Danyal Godfather Artemis'e bak
Mod değilde MİT'in baş patronu sanki

Güldürdün reisErsincan a reddedemeyeceği bir teklif yapmış olabilir..![]()
Adem Çakar yapıyor. Kendini görüyor eski başlıkta ve temize çıkartmak için mesaj yazıyor. Sonra millet cevap verince arşiv konuları en üstte kalıyor. İçerik sıkıntısı da yaşamıyoruz kiersin haricinde yapan var mı bu işi?
eyvallah emmoğlu.. seni de iyi gördüm..Güldürdün reis
Nasılsın
Sağol ... Iyim bende... Üni, staj , iş vs iyi gidiyoreyvallah emmoğlu.. seni de iyi gördüm..
Sen kimden memnunsun Sinan ? Yada memnun olduğun bir üye var mı ?Ben acikcasi bu forumda kurallari suistimal etmeyen cok az kisiyi goruyorum
sarper ile serkanin karsilikli atismalari forumla alakasiz konular
mehmet-erman-mustafa uclusunun senelerdir suren yari saka yari ciddi mevzulari
UG ve ben gibi , eskiden de vardi bir kac kisinin surekli uzun ve milleti bezdiren tavrilari
ahmet arif , hakan D gibilerin surekli negatiflik pompalayan hic bir seyden memnun olmayan usluplari
can , kenan , ve bu ikisi disinda bir de hic bir katki vermeden adam kovalayip satasanlarin tutumu
yonetimin hakedene hakettigi cezalari vermeyisi ve arap sacina donusu
yani saysak , hic kimsenin forumun amacina ruhuna tam olarak hitap eden sekilde paylasim yaptigini dusunmuyorum , bir kac tane var hakkini yemeyelim , gelip futbol konusup kimseyle ugrasmadan muhabbetini yapan , fikrini sunup giden , ama cok az
antu yu gidip ornek vermek istemem , ama adamlarin forumunun 10 yanindan 9 u bizden geride ise 1 yonu iyi , orada da var ama bizdeki gibi surekli capraz tartismalar olmuyor kisiler uzerinden ..
daha cok aykutcu ,azizci , ersuncu gibi gruplasmalar var ama sahsi olarak GS li filan olduklarindan suphelendikleri adamlar haric pek kisisel tartisma yapmiyorlar , bize gore daha az
Haklı olmamayı ve gereksiz aykırılığı savunmaya çalışmanın amacını hiçbir zaman anlayamadım...Ben acikcasi bu forumda kurallari suistimal etmeyen cok az kisiyi goruyorum
sarper ile serkanin karsilikli atismalari forumla alakasiz konular
mehmet-erman-mustafa uclusunun senelerdir suren yari saka yari ciddi mevzulari
UG ve ben gibi , eskiden de vardi bir kac kisinin surekli uzun ve milleti bezdiren tavrilari
ahmet arif , hakan D gibilerin surekli negatiflik pompalayan hic bir seyden memnun olmayan usluplari
can , kenan , ve bu ikisi disinda bir de hic bir katki vermeden adam kovalayip satasanlarin tutumu
yonetimin hakedene hakettigi cezalari vermeyisi ve arap sacina donusu
yani saysak , hic kimsenin forumun amacina ruhuna tam olarak hitap eden sekilde paylasim yaptigini dusunmuyorum , bir kac tane var hakkini yemeyelim , gelip futbol konusup kimseyle ugrasmadan muhabbetini yapan , fikrini sunup giden , ama cok az
antu yu gidip ornek vermek istemem , ama adamlarin forumunun 10 yanindan 9 u bizden geride ise 1 yonu iyi , orada da var ama bizdeki gibi surekli capraz tartismalar olmuyor kisiler uzerinden ..
daha cok aykutcu ,azizci , ersuncu gibi gruplasmalar var ama sahsi olarak GS li filan olduklarindan suphelendikleri adamlar haric pek kisisel tartisma yapmiyorlar , bize gore daha az