Asgari Ücret Tahminleriniz? | 5500 TL Oldu

3900 derler cumhurbaskanımız da 100 lira verdi sınırları zorladı derler4000 olur

Bu kurullar yalandan toplanıyor, reis bey 4000 liranın altında olmasın demiş, asgari ücret 4000 lira olur, belki düz olmasın diye yalandan üzerine 3 5 küsürat koyarlar.

3900+ RTE seçim yatırımı olarak 100 TL'de benden diyip 4000 olarak açıklayacaktır. 4500 üstü enflasyonun anasını beller ki zaten anası bellenmiş durumda.

4000 yapıp, halka hava atar gibi açıklama yaparlar. şu anda 1000 tlnin değeri 200 tl civarına indi.

Şu an 5 bin TL olsa bile sene başından bu yana TL'nin değer kaybını göz önüne aldığımızda 2800 TL'nin bile altına iniyor. Kaldı ki tahmini 4000 civarı açıklarlar bir dünya şovla. Ama açıklayacakları 4 bin sene başının 2 bin TLsi aslında. Ülke resmen su alıp batan bir gemi gibi. Ha yalnız bu gemide üst katta keman çalanlar batmayacak.

Faiz ve kur çatışmaları devam ettikçe bir şey değişmeyecek. Alım gücü giderek zayıflıyor. Raflar kasaya gelmeden zamlanır hale geldi. Ocak ile beraber olacakları düşünemiyorum...

Reis bir ters köşede burdan yapıp 3200 tl olarak açıklar mı? Ne komedi olurdu :)

Sen kalk 85 yılında bu türkiyede dünyaya gel ve adam akıllı gün yüzü göremeden 40lı yaşlara yaklaş. Şurda zaten kalmış maksimum 20 sene ömrümüz ondada bir huzur yüzü göremeden göçüğ gideceğiz anlaşılan

Sen kalk 85 yılında bu türkiyede dünyaya gel ve adam akıllı gün yüzü göremeden 40lı yaşlara yaklaş. Şurda zaten kalmış maksimum 20 sene ömrümüz ondada bir huzur yüzü göremeden göçüğ gideceğiz anlaşılan
Zamanında 2010'da yüksek lisans öğrencisiyken erasmusla 1 sene avrupaya gidip öküz gibi geri döndüm, hic aklimin ucuna gelmedi iş bulup kalmak ya da en azından bi punduna uydurup dönmemek. Minimum haftada en az 1 kere ana avrat düz gidiyorum kendime.

Kötü zamana denk geldik r'taş.

Geri
Üst Alt