Asgari Ücret Tahminleriniz? | 5500 TL Oldu

Asgari ücretin artması enflasyonun artması demek. Uçuruma doğru gidiyoruz ne yazık ki.

Memleketi dışında görev yapan bir öğretmen olarak o kadar uzakta çalışmanın bir anlamı kalmayacak muhtemelen. 1000-1500 arası bir fark var onu da kira olarak veriyoruz.

Memleketi dışında görev yapan bir öğretmen olarak o kadar uzakta çalışmanın bir anlamı kalmayacak muhtemelen. 1000-1500 arası bir fark var onu da kira olarak veriyoruz.
Memleketine dönsen de kiralar 2000-2500'ün üzerine çıkmıştır çoktan.

Kurul 3.600-3.700 açıklayacak. Tayyip baba milletim 4.000'yi hak ediyor diyerek son noktayı koyacak!

asgari ücretin aşırı artması felaketleri de beraberinde getirecek

Ülkede sorun asgari ücret artışıyla olacaksa ya da oluyorsa olsun zaten :)

3700-3800 civarlarında olacağını tahmin ediyorum, ki 3800 TL 'den daha fazla olması durumunda beraberinde enflasyonun da ciddi oranda artacağını bekliyorum. Çünkü bu memleketin büyük bir kısmı asgari ücret ile çalışıyor hayat pahalılığını da doğrudan etkileyecektir yüksek bir zammın gelmesi

Öğretmen maaşları o kadar düşük mü hocam? Haber sitelerinde yok memura şu kadar zam bu kadar zam haberleri okuyoruz sürekli. Hangi memur bunlar acaba. Ya da oranlar düşük sanırım.

Reis 5000 lira yapacaktır .

Nereden anladım diye sorarsanız öğretmene doktora 2500 TL zam yapacağız dedi. Bu ülkede eğitimli insana yapılan zam her zaman asgari ücretin gerisinde kalacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asgari ücret artışının bu ülkeye bir faydası olmuyor, artmalı mı tabii ki artmalı ama esas sorun ülkedeki en az % 60'ın asgari ücretle çalışıyor olması, bir şey düzeltilecekse önce bu düzeltilmeli.

Yapılacak zamları iç piyasa olumlu dış piyasa ise olumsuz cevap verebilir diyebilir miyiz?

Elbette alım gücünün zamlarla bir miktar iyileştirilmesi esnaf ve tüketim açısından olumlu bir etki yaratıyor ama dış piyasada enflasyon ve TL’nin değer kaybı izlenimi oluşturur mu?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ülkedeki asil sorunun asgari ucretin azligini düşünen milyonlarca insan var.Asil sorunu farketmedikleri sürece asgari ucret sayisal olarak artar ama fazlasini zamlarla geri aliyorlar:D

Geri
Üst Alt