Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet çakmadan Nisana kadar yaptı yaptı. Sonrası buhranBunun ustune bir seçim patlat reyis.
Aynen öyle.Asgari ücretin üstünde çalışan sayısı azalır, asgari ücretle çalışan sayısı artar. Elden para vermeler falan artar diye düşünüyorum.
10 kişilik işi 5 kişiye yaptırır iş verenler.Aksine azalır, mevzuda bir açık nokta yoksa.
Dursun başkanım gibi baskın seçim yapip kaybetse hos olmaz mı. Şaka maka bu zam oy kazandırır.Millet çakmadan Nisana kadar yaptı yaptı. Sonrası buhran
Şu anki brütten daha azı verecekler neredeyse bunun 4250 lira olmasıyla alakası yokki? 10 kişilik işi zaten 5 kişiye yaptırıyorlar bu farklı bir boyut.10 kişilik işi 5 kişiye yaptırır iş verenler.
O sebepten sıkıntı yaşanır.
Pek bir faydası olmaz. (İşveren açısından) Çünkü brüt 10 TL bile üstü olsa maaşı kesmeye devam edecek.ASGARİ ÜCRETTE VERGİ KALKTI
Önümzüdeki yılbaşından itibaren asgari ücretten alınan damga vergisi ve gelir vergisini kaldırıyoruz. Asgari ücrette tarihi bir artış yaparken işverendeki maliyetini 450 lira azaltmış oluyoruz.
BUNUN FAIDESI OLACAKTIR KANNIMCA
komik degil mi asgari ucret ile arasinda fark kalmadi gibi birsey..Siz asgari ücret ne kadar olacak diye tartışıyorsunuz ya bakın şunu da paylaşayım görün.
Bunu niye paylaşıyorum çünkü aramızda hala idealist üniversite sınavına hazırlanan ya da sınavını yeni bitirmiş belli bir üniversiteye girmiş geleceğini inşa etmeye çalışan arkadaşlarımız olabilir.
Kaç yaşınızda olursanız olun mutlaka yurtdışında değerlendirmeye çalışın gidin öğrencilik yapın işçilik yapın projeye girin ücretsiz çalışın ama bir şekilde bir düzen kurun. Yurtdışında geçirdiğiniz zaman hiçbir zaman kayıp olmaz CV nize bir artı olur ayrıca vizyonunuz değişir.
Ben bunu ilk kez 2004 yılında Alaska ya balık fabrikasında çalışmak için gittiğimde hissetmiştim. Şimdiki aklım olsa mesela Amerika’nın board sınavlarına girer orada uzmanlık almaya çalışırdım. Ama hep bir üşengeçlik tembellik ve erteleme..
Ekli dosyayı görüntüle 143068
Ekli dosyayı görüntüle 143069
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yıllardır bilinçli yapılan bir şey, uzmanlığın, donanımlı olmanın ekonomik getirisi kalmadı. Belediyedeki temizlikçiyle doktorun maaşları birbirine çok yakın örneğin. Secmen kitlesiyle de alakalıkomik degil mi asgari ucret ile arasinda fark kalmadi gibi birsey..
![]()
asgari ucrete yapilan zam neden diger isci ve memurlara yillardir yansitilmiyor bir sorgulayin derim
Gecen bir konuda yazdım şuan asgari ücretli zenginim diye ortalıkta gezecek 3-4 ay bu şekilde çılgınlar gibi harcama olacak sonrası naptik biz diyeceğiz. 90 gün sonra seçim var diyebilirler. Martin basnda seçim kararı alsalar gecenki seçimin aynısı tekrarlanır.Dursun başkanım gibi baskın seçim yapip kaybetse hos olmaz mı. Şaka maka bu zam oy kazandırır.
komik degil mi asgari ucret ile arasinda fark kalmadi gibi birsey..
![]()
asgari ucrete yapilan zam neden diger isci ve memurlara yillardir yansitilmiyor bir sorgulayin derim
cilginlar gibi harcasan ne olacak yav 4250 tl bile olsa yetmiyor kiGecen bir konuda yazdım şuan asgari ücretli zenginim diye ortalıkta gezecek 3-4 ay bu şekilde çılgınlar gibi harcama olacak sonrası naptik biz diyeceğiz. 90 gün sonra seçim var diyebilirler. Martin basnda seçim kararı alsalar gecenki seçimin aynısı tekrarlanır.
Muhalefet asıl şimdi ne seçimi kardeşim memleket elden gidiyor savunması yapmali
muhendis de ne yapsin arge yok uretim yok ; tasarim deger veren yok.Okumayı amaçsız hale getiriyorlar işte günden güne.
Uluslararası şirketlerde çalışanlar fazla zarar görmez ama uzman mühendis maaşı 1000 euro civarına düştü artık
Devlet çalışanı olmak ise saçma hale geldi, o tarafta da ciddi kaçışlar olacaktır