- 3 Temmuz 2012
- 139.331
- 87.825
- 5.338
5 bin yeterli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediğin her şeye katılmakla beraber. Şunu da eklemek istiyorum.Bakın arkadaşlar hiç bir yer yangın yeri olmaz.Olmamalı da, patronlar aç gözlü oldukları için böyle oluyor bunlar hep. Özel bir şirketin muhasebe biriminde çalışan biri olarak söylüyorum bunu. Örnek vermek gerekirse; rakamlar tamamen örnek
2019 yılında 100 birim net kar beyan etmişiz aynı yıl personel gideri 200 birim. Yani karın 2 katı maaş olarak dağıtılmış.
2020 yılında 250 birim net kar beyan etmişiz aynı yıl personel gideri 250 birim. Yani kar kadar maaş dağıtılmış.
2021 yılında 350 birim net kar beyan etmişiz aynı yıl personel gideri 280 birim. Yani karın %85i kadar maaş dağıtılmış.
2022 yılının ilk 3 ayında 125 birim net kar beyan etmişiz aynı dönemde personel gideri 80 birim. Yani karın %65i kadar maaş dağıtılmış.
Zengin daha çok zengin, fakir daha çok fakir. Hani diyoruz ya o maaşları verince dükkanlar kapanır diye, hiç biri kapanmadı. Aksine daha çok kar ettiler.
Netliğini bilmiyorum ama
brüte %25Yüzde 30 zam
5500 tl
Benim düşüncem, maksimum %35'lik bir zam gelir. Brüt olarak 6.750 TL, net olarak da 5.500 TL'lik bir miktar belirlenir.
Daha üstüne çıkacaklarını pek zannetmiyorum.

Bir şeyi de bilme be adam
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açlık sınırı 6319 lira olan ülkenin %65i asgari ücretle çalışıyor ve 5500 TL o da.
Komedi.
Doğalgaz elektrik hazır bekliyor şuanRezalet bir karar. Kış çok zor geçer asgari ücretli için.
Gaz %80tüm ürünlere ve ulaşıma %25 zam daha gelcek demek ki ho
Gelecek yaz bakıcam duruma göre.Admirim sen nezaman yurt disina cikacan