Ben soyliyim, 8500 alsam ki şuan almıyorum 6250 TL alıyorum, 3400 kredi kartı borcu asgari, 3250 kredi borcu, 2000 TL vergi yapılandırılması ödüyorum. Sadece 6 gün çalıştığım maaşla yemeden içmeden kira ödemeden ısınmadan -150 ile işin içinden siyrilabiliyorum. Şimdi diyeceksiniz nasıl geciniyorsun, isim sabah 9da basliyor 4:30da bitiyor. Akşam 10a kadar özel ders veriyorum haftanın 6 günü. Bugün hasta oldum gidemedim özel derslere eve geldim, muazzam zararım var. Köpek gibi çalışırsam az biraz yasayabiliyorum bir öğretmen olarak(özelde). Bugun patron açıklama yaptı, asgari ücret vermeyeceğiz sene sonuna kadar anlaşılan fiyatla çalışmak isteyenler bizimle kalsın, asgari ücret isteyen öğretmenler ayrılabilir diye

hayat cidden çok komik. Ama tekrar tekrar şükrediyorum iyiki batmisim diye. Ben bu adamlar gibi öğretmenime asgari ücret asla teklif etmezdim, hep en az 1.5 kat fazlasını verirdim, bu durumda da veremeyecegim için daha kötü batardim. Şimdi en azından 36 ay sonra batisimin izlerini silebiliyorum