- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
@Emrah Duvar yala başkanını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derhal indirilmeli ve üyelikten şutlanmalı
Yerine ceo olarak Ebru Hn. atanmalı
Şimdi sana bir şey desem ceza, başkana desem ceza. İkinize bir dersem kurtuluş olur mu?@Emrah Duvar yala başkanını.
yaw lise güruhu farklı mı onlarda galtasarayı yeme peşindelise el atmalı artık duruma.
liseden medet umar hale geldik, vay halimize
valla başka türlü bu leke temizlenmezyaw lise güruhu farklı mı onlarda galtasarayı yeme peşinde
rezillik kepazelik miğde bulandırıcı seviyede artık
Adminim, biraz fazla pembe gözlükle bakıyorsun, herşeye iyimser yaklaşıyorsun. Eş dost akraba ilişkileri ülkemizi bu duruma getiren en önemli kanser. Bedava yapsa bile Özhan Canaydın'ın minvalinde gidilmeli. Zamanında Nike nasıl kulübe sponsor olamıyorduysa, şimdide bu projede bu şekilde olmamalı. Maksat iş kotarmak olsa gönüllü yüzlerce Galatasaraylı yazılım mühendisi 4-5 aylık bir çalışmayla çıkartır bu işi. Söylem olarak Hamamcıoğlunu hiç beğenmiyordum, söylediklerinin Cem Uzanın hayal satmasından farkı olmayan Elmas'ın olmasını hiç istemiyordum. Çapı insan yönetmeye yetmeyecek kişi kendini belli ediyor, en azından Hamamcıoğlu ve Şardan insan yönetmeyi bilen insanlardı. Şardan'ın azıcık niyeti olsa, rica minnet tatilden dönüp rastgele başkan olması istenmese, belki denilebilirdi. Yanlış veya hatalı bile olsa biraz disiplin ve liyakat olacağı için, birazda Galatasaray kültürü olduğu için tırnağım kadar sevmesemde Hamamcıoğlu Elmastan çok daha iyi bir tercih olabilirmiş. Başkan adaylarının hepsi birbirinden kötüydü ne yazık ki.Bu konuyu ben demiştim kişisel tatmininiz için açmadım, bir boyut katmak için açtım. Hele de Yiğit Şardan'ı öneren tipler boş yapmasın.
Aslan Kart projesi eğer bahsedilen kişi Galatasaraylı ise, onun bulunduğu kurum üzerinden gerçekleşebilir, tabii ki piyasa ederinin üstünde olmayacak şekilde. Eğer o kadar büyük Galatasaraylılar varsa ve bu işi kotarabileceklerse yapsınlar bedavaya.
Buradaki sıkıntılı taraf CEO olarak bahsedilen kişiyi yeterli görmüyor olmam, kadının bir geçmişi yok gördüğüm kadarıyla, bu şartlarda bize ne katabilecekki CEO yapıyoruz?
Ceo olması fikrinin doğru olduğunu defalarca söyledim, hatta yetkileri de üst düzey olmalı ve her yılın bilançolarından sorumlu olmalı ama liyakat liyakat liyakat.
Üstat bu iş için koordinasyon lazım, iş paketi olarak sunsak bile önemli bir meblağ gözden çıkmalıydı. Mobil uygulamanın bilmem kaç hakkını verdik de beleşe yaptık, yap işlet devret gibi oldu neredeyse. Yazılım mühendisleriyle olsa da ekip kurman ve yine donanım masrafı yapman lazımdı. Ben zaten ucuza yapacaksa verilebilir dedim ve kulüp iç yapısını eleştirdim bunu bile beleşe yapan çıkmıyor diye.Adminim, biraz fazla pembe gözlükle bakıyorsun, herşeye iyimser yaklaşıyorsun. Eş dost akraba ilişkileri ülkemizi bu duruma getiren en önemli kanser. Bedava yapsa bile Özhan Canaydın'ın minvalinde gidilmeli. Zamanında Nike nasıl kulübe sponsor olamıyorduysa, şimdide bu projede bu şekilde olmamalı. Maksat iş kotarmak olsa gönüllü yüzlerce Galatasaraylı yazılım mühendisi 4-5 aylık bir çalışmayla çıkartır bu işi. Söylem olarak Hamamcıoğlunu hiç beğenmiyordum, söylediklerinin Cem Uzanın hayal satmasından farkı olmayan Elmas'ın olmasını hiç istemiyordum. Çapı insan yönetmeye yetmeyecek kişi kendini belli ediyor, en azından Hamamcıoğlu ve Şardan insan yönetmeyi bilen insanlardı. Şardan'ın azıcık niyeti olsa, rica minnet tatilden dönüp rastgele başkan olması istenmese, belki denilebilirdi. Yanlış veya hatalı bile olsa biraz disiplin ve liyakat olacağı için, birazda Galatasaray kültürü olduğu için tırnağım kadar sevmesemde Hamamcıoğlu Elmastan çok daha iyi bir tercih olabilirmiş. Başkan adaylarının hepsi birbirinden kötüydü ne yazık ki.
Yönetim Kurulu karar bile almadan kendi başına cio atama yoluna gitmiş sn Elmas.Bu nedenle aralık ayı divan kurulunda konuya tam vakıf olmamıştır üyeler. Ocak ayı divan kurulu,bu yönetim devam ederse,çok şeye gebe.Divandaki reziller kendi oyuncularımızı itibarsızlaştıracaklarına, bu iddiaların peşine düşseler keşke.
CEO olarak atadığı hanımın ne yazım kurallarından ne imla kurallarından haberi yok, bin tane hata yapmış.
Yazıklar olsun geldiğin güne başkan.
Bu cesaret nerden geliyor onu da anlamadım, alt üstü 41 oyla seçildin!