Aslan Kart ve CEO Skandalı

Valla Mayis ayinda sadece Fatih Terim gider diyordum ama ikisi de gidecek gibi.

Başkan için kendimizi suçlamaya gerek yok renkdaşlar. Kulübümüzün çok büyük oranda içe dönük ve kapalı bir yapısı var. Angut.com kongre üyesi dolu bu forumda var mı? İddiaların üzerine gidecek Galatasaray'lılar vardır muhakkak bekleyelim.

E bu bildiğin dursun özbek.
Galatasaray Türkiyedir diye boşuna demiyoruz.İki tarafta da yönetimsizlik,tek adamcılık,liyakatsizlik had safhada.İşin kötüsü ise isimler değişse bile zihniyet aynı kaldığı sürece kendi etrafında güçlenme,nemalanma,kendinden olanı kollama hali devam edecek

Yazan kişi kimdir bilmiyorum ama Burak Elmas buna mutlaka cevap vermeli. Kulağının üzerine yatamaz.

Bu konuyu ben demiştim kişisel tatmininiz için açmadım, bir boyut katmak için açtım. Hele de Yiğit Şardan'ı öneren tipler boş yapmasın.

Aslan Kart projesi eğer bahsedilen kişi Galatasaraylı ise, onun bulunduğu kurum üzerinden gerçekleşebilir, tabii ki piyasa ederinin üstünde olmayacak şekilde. Eğer o kadar büyük Galatasaraylılar varsa ve bu işi kotarabileceklerse yapsınlar bedavaya.

Buradaki sıkıntılı taraf CEO olarak bahsedilen kişiyi yeterli görmüyor olmam, kadının bir geçmişi yok gördüğüm kadarıyla, bu şartlarda bize ne katabilecekki CEO yapıyoruz?

Ceo olması fikrinin doğru olduğunu defalarca söyledim, hatta yetkileri de üst düzey olmalı ve her yılın bilançolarından sorumlu olmalı ama liyakat liyakat liyakat.
Adminim, biraz fazla pembe gözlükle bakıyorsun, herşeye iyimser yaklaşıyorsun. Eş dost akraba ilişkileri ülkemizi bu duruma getiren en önemli kanser. Bedava yapsa bile Özhan Canaydın'ın minvalinde gidilmeli. Zamanında Nike nasıl kulübe sponsor olamıyorduysa, şimdide bu projede bu şekilde olmamalı. Maksat iş kotarmak olsa gönüllü yüzlerce Galatasaraylı yazılım mühendisi 4-5 aylık bir çalışmayla çıkartır bu işi. Söylem olarak Hamamcıoğlunu hiç beğenmiyordum, söylediklerinin Cem Uzanın hayal satmasından farkı olmayan Elmas'ın olmasını hiç istemiyordum. Çapı insan yönetmeye yetmeyecek kişi kendini belli ediyor, en azından Hamamcıoğlu ve Şardan insan yönetmeyi bilen insanlardı. Şardan'ın azıcık niyeti olsa, rica minnet tatilden dönüp rastgele başkan olması istenmese, belki denilebilirdi. Yanlış veya hatalı bile olsa biraz disiplin ve liyakat olacağı için, birazda Galatasaray kültürü olduğu için tırnağım kadar sevmesemde Hamamcıoğlu Elmastan çok daha iyi bir tercih olabilirmiş. Başkan adaylarının hepsi birbirinden kötüydü ne yazık ki.

Adminim, biraz fazla pembe gözlükle bakıyorsun, herşeye iyimser yaklaşıyorsun. Eş dost akraba ilişkileri ülkemizi bu duruma getiren en önemli kanser. Bedava yapsa bile Özhan Canaydın'ın minvalinde gidilmeli. Zamanında Nike nasıl kulübe sponsor olamıyorduysa, şimdide bu projede bu şekilde olmamalı. Maksat iş kotarmak olsa gönüllü yüzlerce Galatasaraylı yazılım mühendisi 4-5 aylık bir çalışmayla çıkartır bu işi. Söylem olarak Hamamcıoğlunu hiç beğenmiyordum, söylediklerinin Cem Uzanın hayal satmasından farkı olmayan Elmas'ın olmasını hiç istemiyordum. Çapı insan yönetmeye yetmeyecek kişi kendini belli ediyor, en azından Hamamcıoğlu ve Şardan insan yönetmeyi bilen insanlardı. Şardan'ın azıcık niyeti olsa, rica minnet tatilden dönüp rastgele başkan olması istenmese, belki denilebilirdi. Yanlış veya hatalı bile olsa biraz disiplin ve liyakat olacağı için, birazda Galatasaray kültürü olduğu için tırnağım kadar sevmesemde Hamamcıoğlu Elmastan çok daha iyi bir tercih olabilirmiş. Başkan adaylarının hepsi birbirinden kötüydü ne yazık ki.
Üstat bu iş için koordinasyon lazım, iş paketi olarak sunsak bile önemli bir meblağ gözden çıkmalıydı. Mobil uygulamanın bilmem kaç hakkını verdik de beleşe yaptık, yap işlet devret gibi oldu neredeyse. Yazılım mühendisleriyle olsa da ekip kurman ve yine donanım masrafı yapman lazımdı. Ben zaten ucuza yapacaksa verilebilir dedim ve kulüp iç yapısını eleştirdim bunu bile beleşe yapan çıkmıyor diye.

Yiğit kendi reklamından başka bir şey düşünmeyen bir kişi, 200 bin dolarının peşine düşmüş kulübü icraya vermiş birisi. Eşref'in ekibi iyi olsa ok ama Cemal Bey ve Ebru Hanım dışında kimse yoktu, Cenk Ergun, Pelin Öztekin falan nedir. En iyi ekip Elmas'ındı zaten ama o ekip beklediğimiz görevleri alamadı bu da kime yazıyorsa o kişi sorumludur.

Söz konusu Galatasaray ise ben iyimser bakmam hep şüpheyle yaklaşırım zaten tarihte beğendiğim başkan da yoktur Ünal Aysalın ilk dönemleri dışında.

Divandaki reziller kendi oyuncularımızı itibarsızlaştıracaklarına, bu iddiaların peşine düşseler keşke.

CEO olarak atadığı hanımın ne yazım kurallarından ne imla kurallarından haberi yok, bin tane hata yapmış.

Yazıklar olsun geldiğin güne başkan.
Bu cesaret nerden geliyor onu da anlamadım, alt üstü 41 oyla seçildin!
Yönetim Kurulu karar bile almadan kendi başına cio atama yoluna gitmiş sn Elmas.Bu nedenle aralık ayı divan kurulunda konuya tam vakıf olmamıştır üyeler. Ocak ayı divan kurulu,bu yönetim devam ederse,çok şeye gebe.

Son düzenleme:
Seçimden önce, “kendi şirketini batıran adam bizi tek ayak üstünde düzer” dediğimizde bel altı vuruyorsunuz diyenler burada mı?

Geri
Üst Alt