Aslan Kart ve CEO Skandalı

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Ecem Tezel Aldanmaz:
@tezel_ecem

-Dün gece @GalatasaraySK resmi hesabından yayınlanan ‘Herkes farkında’ başlıklı yazıyı kaleme alan atanmış ceo hakkında:

-1.gün 75.000 noktadan teslim edileceği taahhüt edilen “Aslan Kart” Projesi; CEO &Dijital A.Ş. Yön.Kur.Üyesi @hbasev in eşinin ortak olduğu yemek kartı firması üzerinden kurgulanmış/anlaşılmış ve bu anlaşmanın netliğiyle daha 1. günden hayata geçirileceği duyurulmuştu. ++

-“Yönetim Kurulu Üyelerinden birinin 1. derece akrabasına akçeli ihalesiz iş yaptıramazsınız” diye defaatle sözlü ve yazılı dile getirdiğim/getirildiği için proje askıya alındı. ++

-Galatasarayın gelirinin ve daha da önemlisi taraftar datasının bir firmaya usulsüz verilmesini engellerken maddi motivasyonların ve hırsların bunla sınırlı kalmasını ümit etmiştim. ++

-İlgili kişi hakkındaki çekincelerimi kendisinin daha önceden talep ettiği gibi doğrudan Sn. @burakelmas_tr ‘a aylar önce sözlü ve yazılı dile getirmeme ve karşılıklı konuşmamıza rağmen malesef ilgili kişi otokratik ve hukuka aykırı bir yöntemle ceo görevine getirilerek ++

-Galatasaray’a zarar verilmiştir. Dün gece yayınlanan yazı ise; sadece 4 ay önce Galatasaray Spor Kulübü Üyesi olan @hbasev in Spor Sektörü ve daha da önemlisi Galatasaray’daki deneyimsizliğiyle de verdiği zararlara devam ettiğini göstermektedir. ++

-Ticari ve etik usüllere aykırı planlanan Aslan Kart projesi ve atama sürecinin otokratik ve hukuka aykırı usulü sebebiyle CEO atamasını Galatasaray Spor Kulübü Üyesi olarak doğru bulmadığımı beyan ederim. ++

-Aralık Divan Toplantısı’nda “Yönetim Kurulunda halihazırda CEO ataması kararı alınmadığını, şahsi kararı olduğunu” kabul eden Sn. @burakelmas_tr ın işbu şahsi kararını daha önce mesajla da belirttiğim üzere tekrar gözden geçirmesini tavsiye ederim.

yaaaaa hiç öyle şey yapar mı başkanımıız
lütfeen

İki-üç bilgisayar mühendisine alt yapıyı hazırlamaları için 1-2 yıl vereceksiniz, kulübe öz bir şey ortaya çıkacak. Zaten Ceo denen bayan aylık 100 bin tl’den fazla alıyormuş o paraya komple proje gurubu inşa edilir yazık paralar, yöneticlık vasfı yok elmasta, bildiğin para harcama makinesi.

Mustafa cengiz’in yönetiminde yer aldiginda ceo görevine gelmek istedi maas karsiliginda diye hatirliyorum

Ordan belliydi aslinda

Secim dönemi boyunca herzaman söyledim,adaylar arasinda realist konusan ve baskan görüntüsü veren tek isim Hamamcioglu’ydu

Artik taraftarin güveni kalmadi,acilen secime gitmek zorundayiz

Divandaki reziller kendi oyuncularımızı itibarsızlaştıracaklarına, bu iddiaların peşine düşseler keşke.

CEO olarak atadığı hanımın ne yazım kurallarından ne imla kurallarından haberi yok, bin tane hata yapmış.

Yazıklar olsun geldiğin güne başkan.
Bu cesaret nerden geliyor onu da anlamadım, alt üstü 41 oyla seçildin!

Artık futbol takip etmeyeceğim. Kulübün bildiğim kadarıyla henüz masa tenisi ve artistik buz pateni branşları yok. Mutluluk ve huzur buralarda.

Bu konuyu ben demiştim kişisel tatmininiz için açmadım, bir boyut katmak için açtım. Hele de Yiğit Şardan'ı öneren tipler boş yapmasın.

Aslan Kart projesi eğer bahsedilen kişi Galatasaraylı ise, onun bulunduğu kurum üzerinden gerçekleşebilir, tabii ki piyasa ederinin üstünde olmayacak şekilde. Eğer o kadar büyük Galatasaraylılar varsa ve bu işi kotarabileceklerse yapsınlar bedavaya.

Buradaki sıkıntılı taraf CEO olarak bahsedilen kişiyi yeterli görmüyor olmam, kadının bir geçmişi yok gördüğüm kadarıyla, bu şartlarda bize ne katabilecekki CEO yapıyoruz?

Ceo olması fikrinin doğru olduğunu defalarca söyledim, hatta yetkileri de üst düzey olmalı ve her yılın bilançolarından sorumlu olmalı ama liyakat liyakat liyakat.

Geri
Üst Alt