Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

Koopmeiners + Scamacca + 20 Milyon euro.

Sırf surat ifadelerini görmek için bile şu teklifi yapardım.

Atalanta ve paranın köpeği romano bakın dalganıza, italyada transfer dönemi 15 gün sonra açılıyor ve totalde 2.5 aylık bir süre var.

Atalantanın köpek gibi transfere ihtiyacı var. Bu konuda eli kuvvetli olan biziz.
Dün konuşmuştuk gerçi fakat şuna çok güvenemiyorum ben işte. Erden Timur olsaydı zerre şüphe duymazdım da şimdi bu yönetimdekiler ne düşünür ne yapar hiç kestiremiyorum.

Dün konuşmuştuk gerçi fakat şuna çok güvenemiyorum ben işte. Erden Timur olsaydı zerre şüphe duymazdım da şimdi bu yönetimdekiler ne düşünür ne yapar hiç kestiremiyorum.
Vallahi mal değillerse 2.7 milyon euro maaşı olan bir italyan aygırının her daim para edeceğini bilmeleri lazım.
Zaten bunu yapmayan, zorlamayan, gitsin de ne olursa olsun gitsin kafasında olan yönetim bir dakika o koltukta durmasın. Keremi 5-10 milyona barışı 12 milyona, nelsonu da 8 milyona satmaya çalışır.

Sadece bu transfer kapasitelerini ortaya çıkaracak.

Ben bu çam yarmasi ile artik ilgilenmiyorum

Atalanta bir süredir ilgilendiği Galatasaraylı Nicolo Zaniolo için temaslarını sürdürüyor.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Atalanta, Zaniolo için Galatasaray ile görüşme halinde. Bergamo ekibi 24 yaşındaki oyuncuyu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

Geride kalan sezonda satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiralanan Zaniolo, İngiliz ekibinin formasını 40 karşılaşmada giydi ve 3 gol kaydetti. Sezon sonunda ise Aston Villa, İtalyan oyuncu için satın alma opsiyonunu kullanmadı.

Öte yandan haberde Fiorentina'nın da oyuncuya ilgisi olduğu belirtildi.

20 alsak geçsek .Oyuncu gitmek istiyor tek şansımız birkaç takımdan teklif gelmesi.Diğerlwri çekilir de bir takım kalırsa geriye dibi görürüz bonservisde .Zırlar gitmek için.Bence erken dönemde bitirmek lazım bu işi

Fiorentina aslında Zaniolo için satın olma zorunluluğuyla 22-23 milyon euro ödemeye hazırdı ama Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle oyuncu Atalanta'da oynayak için ısrarcı oldu. Atalanta, bu transfer için €5M kiralama + €15M şarta bağlı satın alma bedeli ödeyecek.

kiralam bedeli 10 Milyon şarta bağlı satın alma 7 milyon falansa OK.

ama 3 milyon kira - ya tutarsa 20 M satın alımı zaten kullanmayacaklar .. A.villa dönemi gib havaya oynamış olur.

Opsiyon 15 maçta en az 45 dk gibi bir şeyse makuldür.

Geri
Üst Alt