- 30 Temmuz 2009
- 26.731
- 3.691
- 2.023
Eğer yine bir kiralık olayı devreye girecekse kesinkes lehimize olacak şekilde bir kontrat kabul edilmeli. Aksi kabul edilmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Satış yaparken iyi bence... Fiyatını arttırsın biraz ..Başladı yine menajer borazancısı Romano. Ardı ardına manipülatif haberler yapabilir bu ayık olmak lazım.
İtalyan takımı lehine haber yapması olası. Zaniolo'nun menajeri de fırıldak bir tipe benziyor zaten. Yeni yönetim için ilk büyük sınav bence bu iş.Satış yaparken iyi bence... Fiyatını arttırsın biraz ..
Kuru bonservis alacaksak + pay koysunlar. Zaniolo burada da patlaöa yapamazsa hiçbir yerde yapamazKira işi asla olmamalı.
Okan ın açıklama kendisi gitmek istiyor ama olmazsa takımda kalmasını çok isterim... Takımda kalmasını çok isterim demek seve seve fiyatı yukarı çekeceksiniz demek oluyor...İtalyan takımı lehine haber yapması olası. Zaniolo'nun menajeri de fırıldak bir tipe benziyor zaten. Yeni yönetim için ilk büyük sınav bence bu iş.
2027'ye kadar sözleşmesi var. İnek gibi dönecek biz bırakmadığımız sürece.Okan ın açıklama kendisi gitmek istiyor ama olmazsa takımda kalmasını çok isterim... Takımda kalmasını çok isterim demek seve seve fiyatı yukarı çekeceksiniz demek oluyor...
Burada zaniolo nun tepkisi önemli... İlla ben gidecem diye tutturursa ki tutturacak o işte elimizi kolumuzu bağlayacak...
Atalanta ve paranın köpeği romano bakın dalganıza, italyada transfer dönemi 15 gün sonra açılıyor ve totalde 2.5 aylık bir süre var.
Atalantanın köpek gibi transfere ihtiyacı var. Bu konuda eli kuvvetli olan biziz.