Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

Yapılması gereken 10+pasalici veriyorlarsa vedalaşmak bence de kanka. Herif hiç gelişim kaydedemiyor, astonda son zamanlarda biraz daha olgunlaşır gibi olmuştu pt hemen sakatlık. İtalyanın parlayamayan havalı çocuğu gibi kalacak bunun kariyeri
1 sakatlık daha yaşarsa bonservis kazanmayı falan geçtim götümüze maaşı da kaçacak kimse almayacak haberi yok milletin.

Son düzenleme:
Ne yapıp ne edip 20 civarı net rakam koparabilirsek harika olur. Umarım bu transfer de elimize yüzümüze bulastirmadan iyi bir şekilde tamamlariz

15 milyon euroya aldık. 5 milyona kiraladık. transfer bedeli karının yüzde 20'si romaya..
Kiralama olayın da geçen burada paylaşılmıştı. Satın almadıkları için extra ödeme yapıldı diye. Böylelikle herhalde 9 civarı aldik

Aston ile aynı şartlara kiralasınlar işte - opsiyonu biraz daha insan gibi tutsunlar.

4 -5 gibi kira bedeli
15 civarı satın alma opisyonu
almazsan 4 5 daha.

gene en kötü 9-10 cebe girsin.

Erden Timur modeli - ama o yapmıyormuş başkanmış trasnfer dümenindeki. halletsin bakalım.

Kiralıyorsak yine satın almazlarsa iyi para almak lazım harbiden adamı çöpe çıkartmış olucaz çünkü bu senesi de kötü geçerse. 7 Aston'dan geldi, 7'de buradan gelecek şekilde bir anlaşma en azından maliyetini çıkartır satın alınmazsa bile.

Bu çocuğun sakatlığı çok büyük şanssızlık oldu bizim açımızdan... Şu turnuvada süre almalıydı...

Bu herifle bu yazdan sonra alakamız kalmamalı. Başlayacam şarta bağlı zorunlu opsiyonuna. 3'e 5'e bakmadan satılmalı. Zaten bize karşı aidiyeti sıfır.
kalmaz zaten ya - öyle ya da böyle gider.

zaten yancı kotasıda açmak zorundayız. Anlaşılır Atlanta ile bence (Villareal'de var deniyor) ama italya'yı tercih edecektir, zaten Atalanta daha başarılı şu an.

kalmaz zaten ya - öyle ya da böyle gider.

zaten yancı kotasıda açmak zorundayız. Anlaşılır Atlanta ile bence (Villareal'de var deniyor) ama italya'yı tercih edecektir, zaten Atalanta daha başarılı şu an.
Gider gitnesine de kiralık gitmesini istemiyorum. Herifler kötü olduğunu anlayıp almıyor.

Aston villadan aldığımız kiralama bedeli ve olası 15+ bonservis ile satışı harika olacaktır. Daha faideli topçular için kullanırız parayı.

Bu herifle bu yazdan sonra alakamız kalmamalı. Başlayacam şarta bağlı zorunlu opsiyonuna. 3'e 5'e bakmadan satılmalı. Zaten bize karşı aidiyeti sıfır.
3'e 5'e bakmadan satma olayına karşıyım. En sevmediğim laf olabilir. Oyuncudan memnun olmasan bile kuyruğu dik tutman lazım piyasada. Yönetenler de bu kafada iş yapınca dünyanın zararına sokuyor. Cefasını yine biz çekiyoruz.

Gider gitnesine de kiralık gitmesini istemiyorum. Herifler kötü olduğunu anlayıp almıyor.
belli olmaz ya - atalanta uyabilir adama. kendi ülkesi falan kafada rahat olabilir.

sonradan satış olayı koyarsak ordan milan/inter zıplamasındanda kazanırız aslında.

genç daha sonuçta belli olmaz.

3'e 5'e bakmadan satma olayına karşıyım. En sevmediğim laf olabilir. Oyuncudan memnun olmasan bile kuyruğu dik tutman lazım piyasada. Yönetenler de bu kafada iş yapınca dünyanın zararına sokuyor. Cefasını yine biz çekiyoruz.
Pazarlık yapılsın bir şey demiyorum ama geçen sezon sırf 30-40'a satacaz şovu yüzünden opsiyonlu kiralık gitti. Elde kalan 5 milyon kiralama bedeli oldu. Direk 15-20'ye satsak daha iyiydi zorlama opsiyon koydurmak yerine
belli olmaz ya - atalanta uyabilir adama. kendi ülkesi falan kafada rahat olabilir.

sonradan satış olayı koyarsak ordan milan/inter zıplamasındanda kazanırız aslında.

genç daha sonuçta belli olmaz.
Aldığı kart sayısı gol asist toplamından fazla. Bu kafayla bir şey olacağını sanmıyorum. Ben koymasınlar demiyorum ama pazarlık yapacaz diye elimizde kalması daha kötü.

Pazarlık yapılsın bir şey demiyorum ama geçen sezon sırf 30-40'a satacaz şovu yüzünden opsiyonlu kiralık gitti. Elde kalan 5 milyon kiralama bedeli oldu. Direk 15-20'ye satsak daha iyiydi zorlama opsiyon koydurmak yerine

Aldığı kart sayısı gol asist toplamından fazla. Bu kafayla bir şey olacağını sanmıyorum. Ben koymasınlar demiyorum ama pazarlık yapacaz diye elimizde kalması daha kötü.
orda katılıyorum çok pazarlık / konuyu uzatma lüksü bizde yok gibi. kullanmayacağımız adam elde kalırsa hoş işler olmaz. adamında istediği yer olsun sonuçta.

Monchi ile iş yapılmayacağını öğrenemedi bizimkiler. EPL'ye değil İtalya veya İspanya'ya göndersek bu kadar ölmezdi piyasası. Oyuncunun kendisi de babaladı gerçi EPL istiyorum diye. Şimdi Erden Timur da olmadığı için satış konusunda çekinceliyim. Boey'i 15'e göndermeye razı bir ekip var başımızda. 3'e 5'e bakmayalım söylemi yayıldığı zaman onlarda da o görüş hakim olacaktır.

Monchi ile iş yapılmayacağını öğrenemedi bizimkiler. EPL'ye değil İtalya veya İspanya'ya göndersek bu kadar ölmezdi piyasası. Oyuncunun kendisi de babaladı gerçi EPL istiyorum diye. Şimdi Erden Timur da olmadığı için satış konusunda çekinceliyim. Boey'i 15'e göndermeye razı bir ekip var başımızda. 3'e 5'e bakmayalım söylemi yayıldığı zaman onlarda da o görüş hakim olacaktır.
Erden Boey'i güzel sattı ama Yunus ve Zaniolo'nun kiralama bedelleri ve zorunlu satın alma opisyonları yanlıştı.

Morutan'da Becali'ye para gitmesin diye dümen döndürdük. Para gitmedi belki ama herif sakat döndü. Pendik küme düştü her an Mitçö ile de ilgili bir şey çıkabilir.

Geri
Üst Alt