Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

15 veren olursa satilmali

Aston villa dan 7 milyon aldik galiba

15 milyon’a aldigimiz oyuncu dan yarim sezon faydalandik ve 7 milyon kar elde etmis oluruz eger 15’e satarsak

Zorunlj satin alma olmadan kiralamak isteyenler varsa takim da kalsin
Romaya pay var knk %20

ilgi gormesi normal. - villarreal , simdi de *atalanta.
<- ozellikle *italya baglamin da alinirken nacizane belirtmistim ( bizde az veya cok, verim ve sure fark etmez, kaldiginin ertesine alicisi her daim italya ozelin de olacaktir. nedenlerini de o donem detaylica vurgulamistim.

bizde kalmayacaksa -atalanta yapmasini isterim. en begendigim hoca nin yanin da bambaska bir evreye gecebilir.

diger yandan ben kendisini *tipoloji ozellikleri olarak juve,milan,inter taraflarina uygun buluyorum.

kesin elden cikarilacaksa -her halukar da aldigimizin uzerine elden cikarmamiz gerekir. aksi dusunulmemeli.

ps;

sevgili @Hasan Bekir renkdasimizin bu minvalde zaniolo'ya dair degindikleri de kayda deger kanimca.

saygi ve selamlar.

Yurt dışında oynayan 1-2 italyan hücum oyuncusundan biri zaniolo. 15e razı olun da bir daha iyi fiyata mümkün değil adam satamayın. Piyasası hiç bir zaman kaybolmaz bu adamın.

Keşke geçen sene isteselermiş. De Ketelaere gibi, Scamacca gibi yeniden parlardı belki de Gasperini'yle.

Bu zaniolonun menejeri pazarlayabiliyor madem.Gitsin 15 nakiti getirsin yada yedek klübesinde otursun.İtalya milli takım oyuncusu 24 yaşında 15milyon euro çerez parası bunlar için.

10 milyon kiralama +7,5 m zorunlu bonservis ile gönderelim bu işten kurtulalım,bu adamın bizde oynamaya gönlü yok.Keşke euro 2024 te kendini gösterebilseydi !

atalanta hoijbergi gecen sene 70 milyon sati, iki senedir sampiyonlar liginde 60 milyon cebe koydu. son iki yil transferlerine 20-30 milyon bir kactane oyuncu transfer etmisler. Zaniolo transfer olursa 20-25 arasinda olur.
Hojberg Atalanta'da hiç oynamadı. Hojlund ile karıştırdın

Ya abi şu haliyle Atalanta olsa olsa ya tutarsa transferi olarak bakıyordur o yüzden 15 teklif etseler ben çok şaşırırım. Direkt kiralamak vardır kafalarında. Adam 2 yıldır somut bir şey koyamıyor, EPL takımında tutunamadı, adamlar ki o kadar kaynağa rağmen almak istemediler, sakatlanmaya da meyilli. Hala İtalya Milli Takımı oyuncusu diyorsunuz. Her İtalya'da oynayan oyuncu da müthiş olmuyor zaten de eski potansiyeliyle bugünkü halini çok karıştırıyorsunuz birbirine. Keşke sizin baktığınız gibi olsa işler.

Lookman'ın yerine bakıyor olabilirler falan... Yapmayın çok uçuyorsunuz. O adamın yerine nasıl birine bakmak isterler bir düşünsenize.

Kiralamaya karşıyım.

Ya direkt satılmalı ya da şu Italyanların başımıza bela ettiği zorunlu satın alma opsiyonlu kiralanmalı. Yani şartsız şurtsuz gecikmeli satış olmalı.

Ya ne kâr mar kovaliyosunuz herif ustune ne katti ne top oynadi sanki
Yapılması gereken 10+pasalici veriyorlarsa vedalaşmak bence de kanka. Herif hiç gelişim kaydedemiyor, astonda son zamanlarda biraz daha olgunlaşır gibi olmuştu pt hemen sakatlık. İtalyanın parlayamayan havalı çocuğu gibi kalacak bunun kariyeri

Bence sonraki satışında güzel bir yüzde içeren opsiyonla satalım ... Bu adamın ortası olmayacak gibi ya tekrardan çıkışa geçip adından söz ettirecek yada sakatlık belasından kurtulamayıp kaybolup gidecek ...

Geri
Üst Alt