Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 13.421
- 7.264
- 1.298
Dingonun ahırı mı kardeşim burası oyuncu istediği her yere düşük paraya gidebiliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerbahçe'de mi oynuyor?haberde galatasarayla teması goremedım
15'e satarsak bir kar yok 20'ye giderse 5'in %20'sini alsınlar zaten.Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir.
bu ne olacak
fabrizio fb uşagı neden tier 1Fenerbahçe'de mi oynuyor?
Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir.
bu ne olacak
@Melih Sönmezfabrizio fb uşagı neden tier 1
bizi bile yazmamış
hain herifin konuları yasaklanmalıdır
ahbabı sabundur
Bu Melih psikolog mu
Geçen bana Recep'in rahatsızlığı falan var mı diye sorup duruyordu, baya endişelenmiş çünkü başka biri onun hesabından yazdığını ima etmişti. Kendisini yakından takip edebilmek adına sürekli mesajlarını ona bildirim olarak gidiyor artık.Bu Melih psikolog mu
Geçen bana Recep'in rahatsızlığı falan var mı diye sorup duruyordu, baya endişelenmiş çünkü başka biri onun hesabından yazdığını ima etmişti. Kendisini yakından takip edebilmek adına sürekli mesajlarını ona bildirim olarak gidiyor artık.