Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

15 milyon euroya aldık. 5 milyona kiraladık. transfer bedeli karının yüzde 20'si romaya..

haberde galatasarayla teması goremedım

Futbolcunun ileride bir başka kulübe satılması durumunda, elde edilecek kesin transfer bedeli karının %20'si A.S. Roma S.r.l.'ye ödenecektir.

bu ne olacak

Pasalic Atalanta'daymış. Okan hocanın istediği bir isimdi orada bir takasta konuşulabilir. Ama Pasalic + 10 falan vermezler sonuçta oynattıkları biri yaşından dolayı Pasalic+ 5 milyon civarı bir şey bir ihtimal verebilirler. Ben yine de böyle bir takas ihtimaline gireceklerini düşünmüyorum

Bu Melih psikolog mu
Geçen bana Recep'in rahatsızlığı falan var mı diye sorup duruyordu, baya endişelenmiş çünkü başka biri onun hesabından yazdığını ima etmişti. Kendisini yakından takip edebilmek adına sürekli mesajlarını ona bildirim olarak gidiyor artık.

Geçen bana Recep'in rahatsızlığı falan var mı diye sorup duruyordu, baya endişelenmiş çünkü başka biri onun hesabından yazdığını ima etmişti. Kendisini yakından takip edebilmek adına sürekli mesajlarını ona bildirim olarak gidiyor artık.

@Emrah Yıldırım joker hakkimi kullaniyorum

Bu Recep gerçek Recep mi yoksa recebi kaçırdılar mi

Recep Timur

15 veren olursa satilmali

Aston villa dan 7 milyon aldik galiba

15 milyon’a aldigimiz oyuncu dan yarim sezon faydalandik ve 7 milyon kar elde etmis oluruz eger 15’e satarsak

Zorunlj satin alma olmadan kiralamak isteyenler varsa takim da kalsin

Geri
Üst Alt