Atalanta, Zaniolo'nun Transferi İçin Galatasaray'la Anlaştı

Yine hiçbir şekilde gerçekleşmeyecek opsiyonlara bağlı satmayız umarım. Gerçi bundan da 5M falan kiralama alsak geçen senekiyle toplam 10 oluyor. 15 milyon verdiğimiz bonservisi çıkartmış oluyoruz neredeyse.

Millet akili riske girmiyor, icabinda 5 milyon kira ödiyor ama begenmesse bonservisden kurtuluyor, ve 15 milyonu cepte birakiyor, biz neden böyle anlasma yapamiyoruz?

Zani bu kafayla atlantada tutunma şansı yok.Sezon sonu fiorentina gibi bir klübe gider.Astonda bile herif oyuna giriyor istek yok saçma sapan pozisyon hataları yapıyordu.Td bunu maça almaya korkuyordu.

zorunlu konusun da *detayi gormek gerekir.

yok su kadar mac oynarsa- zorunlu opsiyon devreye girer gibi bir sey mantikli gelebilir. diger turlu - tok satici olmak gerekir.
nasil durum da olursa olsun -eldeki oyuncu son euro sampiyonu milli takim oyuncusu.genc, yetenekli, italyan. oynadigi bolgesi de degerli, ki, su siralar haril haril oyuncu bakilan yer italyanlar ozelinde .

cl de oynama sarti koymus olduguna inanmak guc. oyuncunun tek olmazsa olmazi ; italya'ya donmek istemesi idi.

*zaten alinirken de ilk mesajim da bu noktaya ozellikle bold vurgu yapmistim. . . <->
italyan oyuncular bariz *home sick , o yuzden bizle seruveni erken surerse, bunun nedeni saha icin den cok - saha disi psikolojik/duygusal homesick agina yakalanmasi ile erken ayrilik olabilir demistim. nitekim kismen bu sekilde ilerledi surec .

habere donersek. nacizane :
fio ve atalanta arasinda benim secimim fio olurdu kendisi adina . *gasperini sistemlerin de bir oyuncu tutmazsa, imkani yok sonraki sezon devam etsin. o yuzden su opsiyon konusunun detayi nedir,gormek gerekir .

bizim adimiza en iyi teklif hangisi ise, orasi olmali. ki, burasi da net olmali .
benim tercihim fio olurdu. ordan vlaho gibi isterse bir transfer daha yapabilir. serie a icerisin de -juve / milano ikilisin den birine .

saygi ve selamlar .

20ye çıkın alın götürün hadi la. Sezon başlangıcında bu avareli görmek istemiyorum

Atalanta 5+15 şarta bağlı
Fiorentina 2.5+15 zorunlu

Zaniolo Atalanta istiyormuş

Kaynak Dello sport

2.5 için riske gerek yok direkt fio ya gitsin. Hatta amrabat+ para enfes olur.

Atalanta zorunlu yapmıyorsa her türlü risk teşkil ediyor

17.5 veren 20 de verir, Zaniolo’nun ne dediği sallanmadan 20’ye Fio’ya verilmeli.

Kiradan (bu sezon) ne kadar almıştık?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sarı kırmızılıların kiralık olarak gönderdiği iki oyuncusu Nicolo Zaniolo ve Yunus Akgün üzerinden yaptığı hesaplar gerçekleşmedi. Aston Villa, geçen yaz Nicolò Zaniolo için Galatasaray ile 5 milyon euro kiralama bedeli ve 1.3 milyon euro civarında bonuslar içeren bir sözleşme imzaladı.

20 milyona gitsin artık.Bizi istemeyen durmamalı.

Zorunlu olmazsa gene seneye leblebi parasına biri kiralar bırakır .Talip olan kulüpler giderek küçüldü.Juve milan derken aston villaya gitti şimdi atalanta seneye opsiyon koyar beğenmez gönderirse chievo Verona vs .Uçar kaçarsa atalanta da gene adamlar kira dışında 15-17 verecek .Değer mi değmez.
Filonun teklifi süper bu sene para ihtiyacımız çok yok zaten 2.5 kira seneye 15 mis gibi.Bir iki kolay bonus la 20 ederse şükela

sözleşmesinin kaç yılı kalıyor bu sezondan sonra zaniolo'nun?

Kendisi sağolsun gitmek için her şeyi yaptığı için transferde elimiz güçlü olmuyor ve ölücü takımların ölü teklifleriyle uğraşıyoruz.

Geri
Üst Alt