Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.607
- 3.922
- 458
Yasin Şimşek renktaşım tarihe yeni bir yön verebilirsin o bilgilerle. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yil olmuş 2015, millet daha Atatürk'ün din hakkinda düşünceler üzeri tartişiyor
wake the f up
Zamaninda Türkiye´de cocuklara okullarda gercekler üzerine kurulu bir tarih ögretselerdi, asla tartisma konusu olmazdi. Ama sen Müslüman dinine inanmayan bir adami, yillarca Müslüman diye ögretirsen, düzmece kitaplar ve hikayeler ile. 100 degil, 200 yil da tartisilir güzel kardesim.
Yil 2035. Turkiyenin nufusunun %60-70 dinsiz ve geri kalanin musluman ve diger batil inanca sahip insanlardan olusacagini gorebilir gibiyim. Sacma dusundugumu sanan 20 sene oncesinin Turkiye'siyle bugunu kiyaslasin.
Ben 20 sene once bir lise ogrencisiyken okulumuzda ateistim demeye cesaret edebilen bir babayigite rastlamadim. Oldugunuda sanmiyorum. sagolsun internettin abi yuzyillardir saklanan gercekleri gun isigina cikardi ve insanlar gunde onlarca, yuzlerce sayida aydinlaniyor. Bugun okullarda dine inananlarla dine inanmayanlar belki hemen hemen esit sayida. Ozellikle metropolitan bolgelerde. 20 sene sonra muslumanlarin cok kucuk bir azinlik olacagini kestirmek zor degil.
Ne oldu Ersin, burada AKP hükümetini mi övüyorsun... :asd22:
Yoo. Nasil oyle bi sonuca vardin?
sen kimsin de senin belgelerini kaale alalım şu güneş gözlüklerinizi çıkarıp gerçeği görün artık
Sen ne diyorsun ya ben mi anlatamadim sen mi anlayamadin.Ataturkun Dini beni ilgilendirmez diyorum Yurdumuzu dusmanlardan korudugu icin vatanimizi kurtardigi icin Ataturke saygim her zaman sonsuzdur demeye calisiyorum fakat dinine gelirsek mason olduguna dair bilgiler var.
Sen ne diyorsun ya ben mi anlatamadim sen mi anlayamadin.Ataturkun Dini beni ilgilendirmez diyorum Yurdumuzu dusmanlardan korudugu icin vatanimizi kurtardigi icin Ataturke saygim her zaman sonsuzdur demeye calisiyorum fakat dinine gelirsek mason olduguna dair bilgiler var.
Bana göre masonluk cok serefli bir mertebedir.
Hadi ordan
Ben Mason olsam, beni terslermiydin Levent ? Masonlar ile alip veremedigin ne var ?