Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Ne saçmalıyorsun yine yasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne saçmalıyorsun yine yasin

Nihat Hatipoglu - Oglum Zina Yapti Bir Oglu Oldu Mirasdan Pay Alabilirmi? - YouTube
Hocamizi dinleyip, bazi arkadaslarimiz yeniden dogru yola davet ediyorum...
Hem sato hem ateist vurun sunu
Birde illüminatinin sahibi de deseydin tam olacakti.
fizik kurallarına meydan okumuşOnu birak bu hocaya Birisi Ramazanda "Hocam sol ayak serce parmagimin tirnagini yanlisikla yuttum orucum bozulur mu?" sorusu soran oldu buradan anladim beynin nasil uctugunu hakkaten beyin ucar derlerdi inanmazdim harbi dogruymus![]()
algı yönetimi mi yapılıyor yoksason zamanlardaki ateizmle ilgili konu sayısı,
![]()
üyelerin ise konuya ilgisi yok.. hala niye zorlanıyorsa
fizik kurallarına meydan okumuş
bazi ateistlerin yobaz müslümanlardan asagi kalir yanlari yok..herkesin inanci kendine arkadas..bu isleri bu kadar kurcalamaya ne gerek var?
ya hocam beni rahatsiz eden sey farkli aslinda..Benim deist bir arkadaşım var.. Yazın sahildeyiz bu başladı inancı sorgulamaya, ama saygılıyım falan diyor,işte değerlere laf etmem ..Eyvallah öyle ol, edelim sohbet diyorum... Sohbet koyulaştıkça gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı tabii...İşte "bana hadi Allah'ı göster","Kur'an anayasa gibi yazılmış bir kitap,mucizeler falan saçma sapan şeyler","gözümle görmediğim hiçbir şeye inanmam" vb...Ben alttan alıyorum falan çıldıracak sanki,illa kabul ettirecek fikirlerini... Neyse bana diyor ki "Muhammet 9 yaşındaki bir kızla evlenmiş yahu"...Bunun korumacılık olduğunu bilmiyor herif,"sübyancı" konumuna sokacak aklı sıra. Ben de mars etmek için "gözünle gördün mü?" diyorum.. "hayır duydum" diyor...Ben de direkt yapıştırıyorum"O zaman Allah'a neden inanmıyorsun gözünle görmeden?"
Bazi ateistlerin ben Tanri'ya inanmiyorum çünkü tüm savaşlar din sayesinde oluyor demesine müthiş anlamda kicik kapiyorum.
Sanki öldür emri'yi veren din'ler miydi? Insanlik basladiktan beri her zaman birbiriyle dövüs veya savaş yapti, müslüman, hiristiyan veya yahudiler olmadigi dönemlere bile.