ateizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ümit Çatar. ..

Serdar Demir ile tartışmaya girilmez bu konuda. Ne kazanacaksın? Serdar 100de100000000 emin kendi fikirlerinden ve asla karşı argumenlere izin vermiyor ateistlik konusunda. Doğrudur değildir görüşü hiç önemi yok. Sinirlerine hakim değilsen ve Altan alamıyorsan ki alamıyorsun tartışmaya girme onunla. Sadece tafsiye :)

o yüzden ben senın düşüncene ınancına saygı duyuyorsam sende benım dinime saygı duymalısın :) buraya gırme sebebım senın İslam dinine alaycı bir yaklaşımda bulundugunu gördüğüm içindir..

mülümanlar hiçbir ateist yada deist veyaaa agnostık kişilerin ınancına saldırmıyorsa sizde İslama saldırmayacaksınız.. Dünyada barış istenıyorsa eğer birinci kural budur... inançlara saygı.. senın benım ınandıgım varlıga hakaret etmeyeceksın ki bende sana cevap vermemeyeyım ;)

biz müslümanlar kadar hoş görülü olursak yandınız.. dua et de sizin kadar hoş görülü olmayalım :asd22:

JordanJihadists.jpg

Son düzenleme:
Ümit Çatar. ..

Serdar Demir ile tartışmaya girilmez bu konuda. Ne kazanacaksın? Serdar 100de100000000 emin kendi fikirlerinden ve asla karşı argumenlere izin vermiyor ateistlik konusunda. Doğrudur değildir görüşü hiç önemi yok. Sinirlerine hakim değilsen ve Altan alamıyorsan ki alamıyorsun tartışmaya girme onunla. Sadece tafsiye :)

aslında sakin biriyim fakat alaycı konuşmaları hoşuma gıtmıyor.. Tartışmanın en önemlı unsuru karşı tarafa saygı duymaktır.. dınlemektır.. ama gel gör ki öyle bır ınsan yok karşımda.. tabi bu eğitimlede alakalı :)

Aslında buraya girmeyecektim ama benım dinime kimse hakaret edemez..

Doğru hakaret edemez. Sana katılıyorum.
Ama karşılık olarak bir müslüman sert karşılık verebilir mi ?

Fussilet (41:34)
İyilik ve kötülük bir olmaz. En güzel biçimde uzaklaştır.
O zaman, seninle aranızda düşmanlık olan, yakın bir dost gibi olur.

Enam (6:68)
Ayetlerimiz hakkında ileri geri konuşanları gördüğünde, bir başka söze dalıncaya kadar onlardan uzaklaş.
Ama şeytan sana unutturursa, hatırlayınca, artık haksızlık yapan toplumla birlikte oturma.

Ali-İmran (3:186)
......................
Sizden önce kitap verilenlerden ve ortak koşanlardan, kesinlikle onur kırıcı sözler duyacaksınız.
Hem dirençli olur hemde sorumluluk bilinci taşırsanız, işte bu gerçekten büyük bir iştir.

Yani dine karşı hakaret duyunca, kendini frenlemek zor biliyorum.
Olmadı, dayanamıyorsan, Enam ayetindeki gibi karşılık vermeden ortamdan ayrılacaksın.
Ama kalıyorsan, Ali-İmran ayetindeki gibi sorumlu davranmak gerçekten büyük bir iş.

ateizm serbetine kuran serbeti karistirmayalim lutf

Doğru hakaret edemez. Sana katılıyorum.
Ama karşılık olarak bir müslüman sert karşılık verebilir mi ?

Fussilet (41:34)
İyilik ve kötülük bir olmaz. En güzel biçimde uzaklaştır.
O zaman, seninle aranızda düşmanlık olan, yakın bir dost gibi olur.

Enam (6:68)
Ayetlerimiz hakkında ileri geri konuşanları gördüğünde, bir başka söze dalıncaya kadar onlardan uzaklaş.
Ama şeytan sana unutturursa, hatırlayınca, artık haksızlık yapan toplumla birlikte oturma.

Ali-İmran (3:186)
......................
Sizden önce kitap verilenlerden ve ortak koşanlardan, kesinlikle onur kırıcı sözler duyacaksınız.
Hem dirençli olur hemde sorumluluk bilinci taşırsanız, işte bu gerçekten büyük bir iştir.

Yani dine karşı hakaret duyunca, kendini frenlemek zor biliyorum.
Olmadı, dayanamıyorsan, Enam ayetindeki gibi karşılık vermeden ortamdan ayrılacaksın.
Ama kalıyorsan, Ali-İmran ayetindeki gibi sorumlu davranmak gerçekten büyük bir iş.

Cok iyi bir insansiniz serhan bey
sizin gibi insanlari görmek beni umutlandiriyor

aslında sakin biriyim fakat alaycı konuşmaları hoşuma gıtmıyor.. Tartışmanın en önemlı unsuru karşı tarafa saygı duymaktır.. dınlemektır.. ama gel gör ki öyle bır ınsan yok karşımda.. tabi bu eğitimlede alakalı :)
Olabilir ama öyle düşünüyorsan yolunu al git. Uzatma sende istersen. Herkezi herkezle kimyası tutmaya bilir tartışma konusunda ve saire.

Olabilir ama öyle düşünüyorsan yolunu al git. Uzatma sende istersen. Herkezi herkezle kimyası tutmaya bilir tartışma konusunda ve saire.

herkesın derken ? 6,5 mılyar ınsanın bununla kımyası tutacagını zannetmıyorum... sen kendı agzınla söyledın zaten.. kendı düşüncesınden baska dusunceye saygı duymuyor...

Usta bu bakıs acın cok yanlıs tüm müslümanları bunlarla bir tutman sacma benc

tabi ki bir tutmuyorum.. benim annem babam 5 vakit namazında.. ama ateizmden tut her konuda konuşabilirsin.. sonra gider yine namazını kılar.. ümit farklı fikirler duymaya tahammülü olmayan bir müslüman.. hatta yazdıklarıma hakaret deyip duruyor.. çok hoş görülü olduğu söylenemez.. :)

hacer'ul esved fanlarini ateizm serbetinden tatmaya davet ederiz

Son düzenleme:
herkesın derken ? 6,5 mılyar ınsanın bununla kımyası tutacagını zannetmıyorum... sen kendı agzınla söyledın zaten.. kendı düşüncesınden baska dusunceye saygı duymuyor...
Saygı duymuyor demek istemedim . Kabul görmüyor veya görmek istemiyor. Arada ince çizgi var. Fikirlerimiz mesela farklı olsada tartışma kimyası az çok tutuyor onunla ile benim ama boşuna tartışıyoruz genelikle. O Edirne diyor ben denizli. Ama kavga etmeden tartışıyoruz işte :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt