- 17 Aralık 2008
- 30.937
- 19.767
- 2.393
Savaşlarda mesela. Positiv anlamda.
savaslarin da nihayetinde tabani cikar degil mi? same shit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaşlarda mesela. Positiv anlamda.
islam,hristiyanlık,musevilik,hinduizm,budizm hepsi neredeyse aynı.adam öldürme,hırsızlık yapma,zina yapma,yalan söyleme vs.... hep aynı şeyler var bütün dinlerde.birini diğerinden farklı yapan nedir?
islam,hristiyanlık,musevilik,hinduizm,budizm hepsi neredeyse aynı.adam öldürme,hırsızlık yapma,zina yapma,yalan söyleme vs.... hep aynı şeyler var bütün dinlerde.birini diğerinden farklı yapan nedir?
Yanlış anladın. Örnek bir 15 yaşındaki bir esir alınmış bir çocuktan söz edelim. Her an ölüm ile baş başa durumunda . Tutunacak o durumda tek dal ,umutu dini ve inançı olur ki bunun değeri o kişi için paha biçilemez. Never be the same shit buddysavaslarin da nihayetinde tabani cikar degil mi? same shit.
bizim ülkemizde dini para,torpil ve kendi çıkarları için kullandıkları için ateizm de büyük artış var tayip erdoğan ve tayfası sağolsun
Yeni moda müşteri @Serhan Aktaş kardeşimiz de yeni islam akımına kapılanlardan...
Yanlış anladın. Örnek bir 15 yaşındaki bir esir alınmış bir çocuktan söz edelim. Her an ölüm ile baş başa durumunda . Tutunacak o durumda tek dal ,umutu dini ve inançı olur ki bunun değeri o kişi için paha biçilemez. Never be the same shit buddy
Ölüm tehlikesi karşı karşı kalan en koyu ateist bile Allah'a dua etmeye başlaya bilir ki bunun ispatı var. Bu tür tecrübe yaşamını istemem ama tabiki de. İnsanların ruhi sağlık durumuna bile faydalı olabiliyor din ama anlayana tabiki. İnançlar hastalıkları bile yene bilmiş. Ama sadece negativ din hakinda düşünen birisi olarak senin gibi meseka bunları anlata bilmek çok zor tabiki. Din senim ego pencerenden mantıksız ve sadece zarar verici bir etken. Noel bayramı nda olsun veya bizim bayramimzda oluşan günlük de olsa Psychologie mutluluklar dinin değeri paha biçilemez positiv anlamda. Tartışmaların bittiği veya aile ve sevgilerin birlik ve beraberliği hatirladiklari bu günler in baş sorumlusu da sizin yerde yere vurduğunuz dindir.inanc kurgulardan beslenir, dolayisiyla sozunu ettigin cocuk mental olarak katidir, inanca ayiracak vakti ya da enerjisi yoktur, derim.
Müşteri kaybettiğini düşündüğün kitlenin dinini, ben zaten toptan reddetmişim.
Beni nasıl tavlayabilirler ki ?
Aynı saftayız yani,![]()
Ölüm tehlikesi karşı karşı kalan en koyu ateist bile Allah'a dua etmeye başlaya bilir ki bunun ispatı var. Bu tür tecrübe yaşamını istemem ama tabiki de. İnsanların ruhi sağlık durumuna bile faydalı olabiliyor din ama anlayana tabiki. İnançlar hastalıkları bile yene bilmiş. Ama sadece negativ din hakinda düşünen birisi olarak senin gibi meseka bunları anlata bilmek çok zor tabiki. Din senim ego pencerenden mantıksız ve sadece zarar verici bir etken. Noel bayramı nda olsun veya bizim bayramimzda oluşan günlük de olsa Psychologie mutluluklar dinin değeri paha biçilemez positiv anlamda. Tartışmaların bittiği veya aile ve sevgilerin birlik ve beraberliği hatirladiklari bu günler in baş sorumlusu da sizin yerde yere vurduğunuz dindir.
ölüm tehlikesi ile karşı karşıya kalmış bir ateistle ne zaman bir arada bulundun fatih kardeşhayır ben ateist değilim ama kavramların farkında olarak kendisine ateist diyen adamın sıkışınca dua edeceğini sanmıyorum.. bu sadece ıslak bir dindar rüyası..
ha kendini ateist sananlar eder belki..![]()
Hz lut arastirateist toplumlar varmıydı o zamanlarda bilemiyorum. her toplum bir şeylere tapıyormuş bildiğim kadarıyla. Benim tanrım senin tanrıdı döver mantığı ile de hep savaşlar olmuş zaten.
Rahmetli kayinpederim ateistin kraliydi. Almanyada yer altinda calisirken deprem olurken korkusundan Dua etmeye baslamis![]()
yok ya ateist değildir o.. anca konuşurlar.. benim pederin konuşmalarını dinlesen ateist sanırsın ama dine salladıktan sonra gidip arka odada namazını kılıyor.. :asd22:
Yok ciddiden ateisti adam yani.
Niye Dua ettigi o an bir aciklamasi var üstelik agzim acik dinlemistim
Bilmem yok göt korkusundan otomatikmen bilimsel dogal reflexleri ile olan anlik bir durum...ley:
Senden ondan belki farkliydi bilemem pek.
ateist uzmani degilim. Ateistlerin inandaklari farkli oluyor sonucta veya tarzlari. ateist öyle veya böyle bir kanun yok ki sonucta.
Allah'a -dinlere inanmiyorlar hepsi okadar iste.