ateizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar sanane insanin inandigi kendine
niye insanlara hakaret ediyorsun
sende tanidigim ateyizlere nazaran kötü bir insansin

merak etme ben ateist olmadığım için yine senin düşünceni yalanlamıyorum :) ateistler iyidir.. ben olmasam da.. hakaret ettiğim kelimeyi gösterirsen sevinirim :asd22:

ulkenin civisi cikmis cok net

Allahtan tanidigim ateistlerin hemen hepsi isvicreli bizim turk ateistler gibi degiller

Dincileride baska bir tur herif bile bile iftira atiyor gunah isliyor sozde dindar bu nasil bir iman

Allahın verdiği aklı Kullanamamak ne kadarda zordur kim bilir.. anlıyorum ben sizi Ateist kardeşlerim... :red:

ulkenin civisi cikmis cok net

Allahtan tanidigim ateistlerin hemen hepsi isvicreli bizim turk ateistler gibi degiller

Dincileride baska bir tur herif bile bile iftira atiyor gunah isliyor sozde dindar bu nasil bir iman

iftira atmıyorum sadece niyetının ne oldugunu sana gösterıyorum :) sen anlamadıysan o başka

senin kullanmadigin asikar

bile bile seni uyarmama ragmen bana ateistsin diyorsun

dogrulari söylemek ne zamandan beri yanlis oldu
iste senin bu zihniyetindeki insanlar yuzunden dinimiz elden gidiyor

bizim dinimiz hosgörü dinidir
sen despot bir insansin

Allah senin gibileri bildigi gibi yapsin

birde iftira atiyor utanmada yok adamda

senin kullanmadigin asikar

bile bile seni uyarmama ragmen bana ateistsin diyorsun

dogrulari söylemek ne zamandan beri yanlis oldu
iste senin bu zihniyetindeki insanlar yuzunden dinimiz elden gidiyor

bizim dinimiz hosgörü dinidir
sen despot bir insansin

Allah senin gibileri bildigi gibi yapsin

birde iftira atiyor utanmada yok adamda

:asd22: hala anlamamakta ısrar eden bir kardeşimiz :)

merak etme ben ateist olmadığım için yine senin düşünceni yalanlamıyorum :) ateistler iyidir.. ben olmasam da.. hakaret ettiğim kelimeyi gösterirsen sevinirim :asd22:

Ağabey sana göre dünyanın 4/3ü kötü muht. Müslüman kötü, Hristiyan kötü, Yahudi kötü, Ateist iyi. Dinler yalan, yaratıcı vardır yoktur o konuya girmiyorsun. Varsa da yoksa da senin için fark etmiyor zaten. Varsa kuralsız bir yaratıcıdır diyorsun sanırım. Attı insanoğlunu dünyaya gidin ne haliniz varsa görün dedi herhal.

hala Allahın verdiği aklı kullanmayan "ateistler" diyor ya :asd22:

ne diyim ben sana ümit :) sen hepimizin yerine kullanıyorsun ya, yeter..

Allahın verdiği aklı sakın ihmal etme.. 5 vakit namazın şaşmasın, eşini türbana sok, hacca gidip, eline taş alıp, şeytana at ve islam öncesi putperestler gibi kabenin etrafında dön ki, Allahın verdiği akıl ziyan olmasın..

Allahın verdiği aklı sakın ihmal etme.. 5 vakit namazın şaşmasın, eşini türbana sok, hacca gidip, eline taş alıp, şeytana at ve islam öncesi putperestler gibi kabenin etrafında dön ki, Allahın verdiği akıl ziyan olmasın..

Hmm Sanırım Üstüne alındın :asd22::asd22: Kabeye Putperest dıyen bır adamla ne konuşsan boş abi :red:

Selafist akimlar ne yazikki gittikce gucleniyor ve gercek ISLAMIN üstüne kara bulut gibi cöktü.

ve artik bu cok normalmis gibi davraniliyor

yazik harbi yazik

Selafist akimlar ne yazikki gittikce gucleniyor ve gercek ISLAMIN üstüne kara bulut gibi cöktü.

ve artik bu cok normalmis gibi davraniliyor

yazik harbi yazik

kardeş o az önce ateıstlerı yere göğe sığdıramıyodun şimdide musluman mı oldun ? hayırlı olsun senın adına sevindim :asd22::asd22:

ee ne güzel işte.. sende cehennemde bana bol bol el sallarsın :asd22::asd22:

senin ne hakkın var venezuela yerine müslüman ülkede doğmaya.. onlara haksızlık değil mi.. kolay mı öyle o adamın müslüman olması :) sen tabi dededen torpilli sana cennet kolay.. hristiyan ülkede doğan adam ne yapsın.. :)

senin ne hakkın var venezuela yerine müslüman ülkede doğmaya.. onlara haksızlık değil mi.. kolay mı öyle o adamın müslüman olması :) sen tabi dededen torpilli sana cennet kolay.. hristiyan ülkede doğan adam ne yapsın.. :)

sana sadece 1 soru soracam ama dürüst cevap vereceksın tamam mı ?

Benim anlamadığım ateizm başlığında neredeyse hiç ateist yok. Yanlış bilmiyorsam Serdar ateist değildi, ne kadar teist varsa başlıkta tepiniyor :D

Ağabey sana göre dünyanın 4/3ü kötü muht. Müslüman kötü, Hristiyan kötü, Yahudi kötü, Ateist iyi. Dinler yalan, yaratıcı vardır yoktur o konuya girmiyorsun. Varsa da yoksa da senin için fark etmiyor zaten. Varsa kuralsız bir yaratıcıdır diyorsun sanırım. Attı insanoğlunu dünyaya gidin ne haliniz varsa görün dedi herhal.
burak dur Allahını seversen.. zaten ortalık karışık.. :asd22:

seninle sakin kafayla konuşuruz.. şu an ortada eğlenceli bir arkadaş var.. yazdıkça batıyor..

kyap118.jpg

kitabimiz belli

Cok sert. Neyse, ben karismiyim siz böyle devam edin, baya eglenceli oluyor

giphy.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt