ateizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen yellersin kardeşim sıkıntı yok :D

70'lik ekürin ile cennete gideceğini mi sanıyorsun ne yapıyorsun çözemedim. :D

Benim 70'lik eküri netice itibarı ile günah sınıfında yer alıyor. Hepimizin günahları var :D Amma velâkin benim senin gibi tanrı tanımaz bir yatkınlığım olmaması hasebi ile ben bir şekilde durumu kotarırım. Sen kendine yanacaksın :D

:) kitap bendeki almanca ne yapayım yahu. Google translate ne diye duruyor. Yazarın ismide kabak gibi yazıyor orda işte . Tembellik yapmayın okadar artık :) bilgisayar başında olsaydım bakardım ama bu sefer ben tembelim hehe

Vay arkadaş hepi topu bir kitap önerdin, onu da burnumuzdan getirdin. :D Şaka bir yana bakacağım kitaba, çevirisi varsa ve ilgimi çekerse okurum.

Benim 70'lik eküri netice itibarı ile günah sınıfında yer alıyor. Hepimizin günahları var :D Amma velâkin benim senin gibi tanrı tanımaz bir yatkınlığım olmaması hasebi ile ben bir şekilde durumu kotarırım. Sen kendine yanacaksın :D

Ben yok demiyorum ki :D olabilir ama olmayadabilir, olsa da biz bilemezdik diyorum. Baya karışık bir durum belki yırtarım, kısmet. :D

Ben yok demiyorum ki :D olabilir ama olmayadabilir, olsa da biz bilemezdik diyorum. Baya karışık bir durum belki yırtarım, kısmet. :D

Septik septik hareketler ile cennete gideceğini sanıyorsan yanılıyorsun dostum :D Bitaraf olan bertaraf olur. Bence tarafını seç. Arada harcanacaksın :D

Cehennem in 7 kapısı diyorum sadece belki kurtuluruz bilemedik diyenler için :(

bunun senin açından söyluyorum... sen Kuran'a Masal dıyorsan , sen bakış açındır.. nasıl bakıyorsan öyle görürsün ;) saygı duyuyorum...

kuran masal ama sadece kuran değil, incil ve tevrat da masal..

bak burada isa'nın bakire meryem hikayesinin mısır firavunundan birebir çalıntı olduğu çok güzel anlatılıyor.. onun da anası bakireymiş meryem gibi.. öyle meryem'i ilk ve tek sanmayın :)

https://www.youtube.com/watch?v=rHld30ODH_Q

kuran masal ama sadece kuran değil, incil ve tevrat da masal..

bak burada isa'nın bakire meryem hikayesinin mısır firavunundan birebir çalıntı olduğu çok güzel anlatılıyor.. onun da anası bakireymiş meryem gibi.. öyle meryem'i ilk ve tek sanmayın :)

https://www.youtube.com/watch?v=rHld30ODH_Q

çalıntı oldugunu nerden bılıyorsun ?? ben sımdı bu videoyu ızleyınce ınanacagım öyle mı ? :) ben ne vıdeolar ızledım ne yazılar okudum.. hepsıde sacmalıktan öte gitmedi benım için :) sen ınanabılırsın.. saygı duyuyorum

benim anlamadığım olay şudur.. Enınde sonunda herkes ölecek.. bu kacınılmaz olay... ınsan kendıne '' gercekten Allah varsa '' dıye sormaz mı hiç ? neden kibirlenirler anlamam..

sen ya zeus varsa diye soruyon mu hic peki m8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt