Kardeşim bu yazdıklarım %100 samimidir..
1- isteyerek kılardım.. bana sorsan en has müslümandan daha müslümandım.. annem babam hala kılar..
2- mutluluk olarak ne artış var ne azalma.. hayatımda dramatik bir olay yada değişiklik olmadı..
3- sadece madem ki müslümanım şu dinimi cahiller gibi kulaktan dolma değil de bilerek ve haz duyarak yaşamak için her şeyiyle araştırmak istedim.. gerisi geldi.. okuyup araştırınca düşüncem değişti.. keşke hak olaydı da günde 5 değil, 10 vakit kılaydım.. gerçekten hak olsa 5 vakit namaz nedir ki? Sonunda cennet varsa

4- dini eskiden gerçek kabul ederdim ve gerçeği iliklerime kadar hissedip emin olmak için okudum.. Sonuç beklediğim gibi olmasa da sonuçta kendimce gerçeğe ulaştım.. en azından hak olmadığını öğrendiğimi düşünüyorum.. darısı herkesin başına.. başta huzursuz oluyorsun bir süre.. sonuçta aile müslüman ve seni inançlı yetiştirmiş.. ama zamanla ailenin öğrettiğinin sadece "bana öğretilen bir hikaye olduğundan" emin oldukça yerini gerçeğe ulaşmanın verdiği huzur aldı.. gerçekten huzurluyum yani.. en azından bir yalana inanmayı bırakmanın huzuru var..