Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atl. Madrid Reyes Kesin Olarak Gitmedi

Polyannacılık gibi olcak dediğim ama acayip bi İspanyolca Reyes twitterinden yazılan yazı kelimelerin çoğunu hiç bi sözlük çevirmiyor

Bizim yaptıpımız gibi kısaltma falan yapmıştır. Bu iş bitmiş belli, kafamızı teorilerle yormayalım bence ..

Madem kagida dokulmemis resmi bir kontrat yok ozaman kapa bildirmeyeceksin, davul zurnayla Ispanya'ya gitmeyeceksin. Show olsun diyorsaniz Cristiano Ronaldo icin Real Madrid kulubuyle gorusmeler baslamistir duyurusu yapin, en iyi prestij bu olur.

Biri açıklama yapsın bir an önce, bu sessizlik korkutuyor.

Beyler sanırım hacklenmiş site açılmıyor.Biz Atleticoyla anlaştık böyle bi açıklama yapmaları olanaksız.

Heeeeeeeeeeeeee yeter be.

Reyes ve Forlan, adamlar acayip gelin'in gerdek geçesi gibi nazlaniyor anasini satiyim.

Onlar Reyes ve Forlan ise ..

BIZ GALATASARAYIZ!

Beyler sanırım hacklenmiş site açılmıyor.Biz Atleticoyla anlaştık böyle bi açıklama yapmaları olanaksız.

hadi diyelim atletiko sitesi hacklendi reyesin twitterıdamı hacklendi polyannacılığa gerek yok olmadı işte

Gervinho

Prestiji yerden kaldıracak adam lille nin yeni kontrat teklifini reddetti ve lille onu 9 10 m euro civarı bırakacak kaçırmamalıyız !

article_1910-spo-lil-gervinho.jpg

9 milyon vercegimizi sanmiyorum, yonetim oyle bir parayi gozden cikaramaz.

Yeni girebildim sayfaya, dogru habermis. Madrid yoneticilerini tebrik ederim, Ujfalusi'yi elden cikarmak icin guzel taktik uyguladilar.

Türkiye'nin Avrupa'da kupa kaldırmıs tek kulubunun taraftarı kendini bu kadar alcaltıp ezdirmemeliydi. Meger kimine Galatasaray 2 transferden ibaretmis. Yazık.

Siteyi ziyarete gelen Fenerbahceli ve Besiktaslı kardeslerimede sunu hatırlatmak bir Galatasaraylı olarak görevimdir: "Avrupa'da bir kupa kaldırana kadar 2.'siniz."

Gervinho 9 milyon mu ?? 19 desen daha mantıklı olurdu belki..

Vay lan.. Bizde Arda'yi, Baros'u, Sarp'i satiyoruz deyip, sadece Sarp'i verelim Madrid'e.. :(

reyes ve forlan olayı aysala biraz olsun prestij kaybettirmişdir ancak telafisi drogba gibi bir isimi getirerek unutturabilir.

istenilen oyuncular alınmaz ise fatih terimde 2.dönemi gibi uğursuz bir sezon geçirebilir zira 2.terim döneminde terimin istediği isimleri canyadın alamadı ve 30 oyuncu sirkülasyonu yapılarak lukunkulara cristianlara kaldı koca kulüp ve o takımın başındada terim vardı başarısızlık geldi işte şimdi yönetimin bu noktada ciddi adımlar atması lazım yoksa adnan polatın dediği gibi bu yönetim gerekli transfer adımlarını atmaz ise 3-4 ay sonra olağanüstü kongreyede gider,taraftar ve camia heyecan getirecek isimler bekliyor,elmander tarzı yıldız olmayan isimleri değil..ünal aysalın temmuz başına kadar bişeyler yapması lazım..reyes ve forlan içinse bu haberden sonra iş kapanmışdır sağlık olsun diyeceğiz..

başkanın göreve katakulliyle başlaması iyi olmadı bu şoku zor atlatır.

Şebnem Perez hangi açıklamayı okumuş bilmiyorum da ilk sayfadaki çeviriyle bu yazının alakası yok. İlk paragrafta Ujfalusi'nin görüşmesi için izin verdiklerini söylemişler. İkinci paragrafta Reyes'in menajeri ve sportif direktörümüz bugün Sevilla'da bir araya gelip Reyes'e gelen teklifi reddetmeye kadar verdik, Reyes önümüzdeki sene kadromuzda olacak yazıyor. Moderatörler ilk sayfadaki açıklamayı değiştirsin, insanlar yanlış bilgilenmesin..

forlan reyesin hatirina 33 yasindaki adama 2 milyon vermeye razi olduk. asil adamlari geri cektiler.

kaziga bak.

eger bu sekil kalirsa karizma cizilir harbiden.

simdiye kadar borsaya bldirilen herkesi almistik.

ama bu gözler son senede neleri gördü.

bunuda görürüz. alistik.

Nasıl işler bunlar yahu? :/ Yönetime güveniyorum,çok çalıştıklarını,bu transferler için varı yoğu ortaya koyduklarını biliyorum.Fakat yönetim acemi davranıyor.Yönetime asla sallamıyorum ama bazı şeylerde acemiler.Bence ders alınmalı bu olaydan.

Reyes de forlan da gelmesin ya kabak tadı verdi bu iş gerçekten.Çok istiyorsak gidip keita'yı alın reyes'in yerine.Mis gibi.

Siteye giremeyenler icin hem ingilizcesini hem de ispanyolcasini koyayim dedim. Gerci Reyes twitterinda isin kapandigini soyledi..

Geri
Üst Alt