Atletico Madrid Reyes'i Galatasaray'a satmayacağını açıkladı

Cevap: Atl. Madrid Reyes Kesin Olarak Gitmedi

Şebnem Perez hangi açıklamayı okumuş bilmiyorum da ilk sayfadaki çeviriyle bu yazının alakası yok. İlk paragrafta Ujfalusi'nin anlaştığını söylemişler. İkinci paragrafta teklifi reddettik, Reyes önümüzdeki sene kadromuzda olacak yazıyor. Moderatörler ilk sayfadaki açıklamayı değiştirsin, insanlar yanlış bilgilenmesin..

usta as gazetesinin atletico bölümüne gir orada resmi aciklamayi yayinlamislar.

maalesef dogru.

bi athletico madridin bizi kazıklamadığı kalmıştı allaha şükür onlarda soktu cok rahatladık ünal aysal ünal aysal dedik gitti 35 yasında adam getirdi bu takıma ne zaman adam gibi bi baskan gelicek bilmiyorum yapamıyosanız yapamıyoz deyin kayyuma tmsf ye falan devredin belki daha iyi yönetiliriz

bize paket verecektiler kazikladilar

Aciklama dogru arkadaslar. Gavur basinida rededildi diyor. Sebnem Perez'e sallama gerek yok. Forlan'in gelmemesi iyi, yasi icin gercekten cok inanilmaz yuksek miktar para istiyor. Ama gonul Reyes'i Turkiye futbolunda gormek isterdi.

Cevap: Atl. Madrid Reyes'i satmayacağını açıkladı

Yahu Barcelona Başkanı özel uçağıyla İngiltere'ye kadar gidip, dönüşünde sözleşme detayı verdi mi ? (Her ne kadar bizim başkan tam olarak detay vermesiyse de..) Yanında bir sürü yönetici götürdü mü ? Ben zaten söyledim, umrumda değil Reyes. Ama bu iş bu şeklide sonlanmamalıydı, umarım sonlanmamıştır da ..

Bir diğer canımı sıkan nokta; borsaya bildirim yapılması. Başkanımızın tecrübe eksikliğinin kurbanı olduk. Tıpkı Elmander'i canlı yayında açıklaması gibi.

Neyse, zamanla daha iyi öğrenilecek işer bunlar. Ben Başkanımıza güveniyorum ..

Olay birebir aynısı demedik, demek ki olmayan transferle prestij kaybedilmiyor kulüp açısından.

Tıpkı transferle kazanılmadığı gibi.

Bu olayların üzerine Reyes transferi bir kaç güne açıklanır umarım.

Hay ben böyle işin ne güzelde bekliyoduk adamları ya .

Türkiye'nin Avrupa'da kupa kaldırmıs tek kulubunun taraftarı kendini bu kadar alcaltıp ezdirmemeliydi. Meger kimine Galatasaray 2 transferden ibaretmis. Yazık.

Siteyi ziyarete gelen Fenerbahceli ve Besiktaslı kardeslerimede sunu hatırlatmak bir Galatasaraylı olarak görevimdir: "Avrupa'da bir kupa kaldırana kadar 2.'siniz."

Transfer seyircisi olanlar hep belli ediyordu zaten kendini. Ben çok şaşırmadım açıkçası.

Belkide iyi oldu aynı takımdan 3 oyuncu olunca gruplaşma olabilirdi

Bütün bu olaylar başkan Ünal Aysal adına fake twitter açan o dallama yüzünden oluyor. Bugün o dallamanın twitter da yazdıkları İspanyada ciddi sanılıp haber yapıldı Reyes in Galatasaraya imza attığını zannetti İspanyada. Olayın hemen akşamında da Atletci resmi siteden transferin iptal olduğunu yazıyo . Var bu işte bi bit yeniği

Reyes gelecek beyler, rahat olun siz. :asd:

Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Ali Dürüst ise, "Resmi bir açıklama olsaydı haberimiz olurdu. Biz görüşmelere devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Hani kap'a bildirilen tüm transferlerimiz gerçekleşmişti bu zamana kadar ? beklemekte fayda var.

Transfer seyircisi olanlar hep belli ediyordu zaten kendini. Ben çok şaşırmadım açıkçası.

transfer seyirciliyi ile alakası yok bu işin her seferinde bazılarını haklı cıkarmak için artık 11 sene önce kazandığımız başarılarının arkasına saklanmasak diyorum su rezilliğe bakarmısınız adamlar göz göre göre 35lik adamı soktu bize bu kadar basarılı bir takımız bu kadar basarılı yöneticilerimiz var madem bu olanlar nedir

Gecen hafta Atletico Madrid kulubu Galatasaray kulubunden 3 oyuncusu icin teklif aldi. Kulup, sartlarin olusmasi durumunda "sadece" Tomas Ujfalusi ile gorusmeleri icin onay verdi.

1 Haziran'da Reyes ve menejeri ile Sevilla'daki gorusmelerden sonra taraflar (Reyes, menejeri ve direktoru) Galatasaray'in Reyes icin olan teklifini geri cevirdi ve Reyesin gelecek sezon Atletico'da kalacagini teyitlendi diyor.

Yani baskan ve medya biraz kendi kendine gelin guvey olmus, yada bu yazıda yalan dolan mevcut.

Forlan gelmedi,Reyes gelmedi madem Drogba'yla Keita'yı getirsinler.Bin defa tercih ederim ikisini Reyes-Forlan'a.

Paylaşıldımı bilmiyorum ama

La semana pasada el Club Atlético de Madrid recibió una oferta del Galatasaray por tres de sus jugadores: Tomas Ujfalusi, José Antonio Reyes y Diego Forlán. La entidad del Manzanares dio libertad al defensa checo para negociar su contrato con el conjunto turco siempre y cuando las condiciones económicas fueran las requeridas por el Atlético de Madrid.

En cuando a José Antonio Reyes, el Club está en disposición de informar que tras el encuentro que el futbolista ha mantenido este martes 21 de junio en Sevilla con su representante, Mariano Aguilar, y el actual Director Deportivo de la entidad, José Luis Pérez Caminero, todas las partes han acordado declinar la oferta del Galatasaray por lo que el jugador utrerano forma parte de la primera plantilla del Atlético de Madrid para la próxima temporada.

Kaynak : Atletico Madrid Resmi Sitesi

Cevirisi :

Tomas Ujfalusi, Jose Antonio Reyes ve Diego Forlan: Geçen hafta Club Atletico de Madrid üç oyuncu için Galatasaraydan bir teklif aldı.Ancak Cek savunma oyuncusu ile uygun ekonomik koşullarda bir anlaşma yaptılar.

José Antonio Reyes ise kulup toplantısından sonra menajeri Mariano Aguilar ve şirketin mevcut sportif direktörü José Luis Pérez Caminero ile görüşmüş ve Galatasaray ın teklifini red etmiştir ve Bu oyuncular gelecek sezon için takımımızın bir parçasıdır.(Alıntı)

Geri
Üst Alt