Atleticolu Arda: "Volkan Abi'ye yapılan saygısızlıktır"

Arda'dan beklenen açıklama.Bu kadar karaktersiz herif nasil bir araya toplanmış merak ediyorum.

tapatalk

Volkancık,

Melo'ya köpek derken,
Ba'ya küfür ederken,
Ordu'da tuvaletleri beğenmezken,
Şikeyi savunup Aziz yalakalığı yaparken,
Fener'in en zor zamanında en fazla maaşı alırken,
Sami Yen'de kıçıyla top stop ederken,
Milli takım seyircisine küfür ederken,
Seni evinden aldırırım derken,
Ve nice şerefsizlikleri yaparken

SIKINTI YOK ÖYLE Mİ?

Mesajımda Volkan'ın yaptığı pislikleri savunduğumu nerden çıkardınız gerçekten çok merak ediyorum. Zahmet olmazsa bi açıklayın lütfen.

Ondan sonra siz orda olsaydınız siz de karısına küfür eder miydiniz? bunu söyleyin lütfen

Atleticolu Arda'ya değilde Galatasaraylı Semih'e, Selçuk'a, Sneijder'e, Burak'a, Hamit'e, Muslera'ya sorun aklınıza kim gelirse hatta Volkan'dan nefret eden Melo'ya sorun "adam!" dediğimiz Melo bile 3 aşağı 5 yukarı bu cevabı alırsınız...

Ne diyecekti ohh haketti mi diyecekti? Futbolcu, futbolcuyu anlar neler yaşadığını bilir ve hak verir her zaman böyle olmuştur... Galatasaraylı efsane diyebileceğin futbolcu kim varsa soralım Bülent kaptan falan kim geliyorsa aklınıza soralım en fazla Volkan'ın terk etmesi yanlıştı der ama edilen küfürlere yine laf ederler..

Konu Arda olunca nedense hepiniz bir agresifleşiyorsunuz. Ben Arda'yı her zaman savunurum adam en azından gittikten sonra gönül rahatlığıyla ben Galatasaraylıyım diyor. Zamanında ayrılan diğer oyuncular gibi kıvırmıyor.Ama ısrarla adamın Galatasaraylılığı üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Emre ile ilişkisi benimde sinirimi bozuyor evet ama bugün çocuklarımızın bile arkadaş seçimine karışamaz, engel olamazken Arda'nın arkadaş tercihlerini bu denli eleştirmemiz ne kadar doğru?

içine aile katmak saygısızlıktanda ötedir, fakat stadi terk etmek de ne kadar zayif biri oldugunu gösteriyor.

Ilk 11 de baslayacaktin, gerçek profesyonel kalirdi.

Ya su volkan terbiyesizini yemin ediyorum gunahim kadar sevmem. Bugun olse gram uzulmem. Ama su milli maclarda o kutsal formayi giyen 'karaktersiz dahi olsa' kisiye kufur etmek ahmakliktir. Volkan'ın stadi terketmesi basli basina komedi. Yorumlariniza tamamen katiliyorum ama su son zamanlarda olan tribun olaylari her mac stadi cehenneme cevirmek bahanesiyle mesaleler ses bombalari kendi oyuncusuna kufurler. Bildigin utanc duyuyorum...

Atleticolu Arda'ya değilde Galatasaraylı Semih'e, Selçuk'a, Sneijder'e, Burak'a, Hamit'e, Muslera'ya sorun aklınıza kim gelirse hatta Volkan'dan nefret eden Melo'ya sorun "adam!" dediğimiz Melo bile 3 aşağı 5 yukarı bu cevabı alırsınız...

Ne diyecekti ohh haketti mi diyecekti? Futbolcu, futbolcuyu anlar neler yaşadığını bilir ve hak verir her zaman böyle olmuştur... Galatasaraylı efsane diyebileceğin futbolcu kim varsa soralım Bülent kaptan falan kim geliyorsa aklınıza soralım en fazla Volkan'ın terk etmesi yanlıştı der ama edilen küfürlere yine laf ederler..

Konu Arda olunca nedense hepiniz bir agresifleşiyorsunuz. Ben Arda'yı her zaman savunurum adam en azından gittikten sonra gönül rahatlığıyla ben Galatasaraylıyım diyor. Zamanında ayrılan diğer oyuncular gibi kıvırmıyor.Ama ısrarla adamın Galatasaraylılığı üzerinden vurmaya çalışıyorsunuz. Emre ile ilişkisi benimde sinirimi bozuyor evet ama bugün çocuklarımızın bile arkadaş seçimine karışamaz, engel olamazken Arda'nın arkadaş tercihlerini bu denli eleştirmemiz ne kadar doğru?

Katılıyorum bu yoruma...Yani şimdi gazeteciler mikrofon uzatacak ve "Volkan'a yapılan hareketleri nasıl değerlendiriyorsun?" diye soracak, aynı milli takımda forma giydiği kişiye karşı "Oh iyi oldu,zaten hak ediyordu" diye bir laf mı edecek veya o mu bekleniyor anlamadım ki ? İfade ettiğin gibi başka takım futbolcuları da hatta bizim takımdakilerde üç aşağı beş yukarı böyle der, böyle de politik olmak zorunda,futbolcu sonuçta taraftar değil.. Normal yaşamda Volkan'la görüşmez,içten içe hiç sevmez o ayrı...

Ve muhabirin sorusunu biraz da es geçmeye çalıştı Arda izleyenler farketmiştir sanırım, "ben olayların dışındayım" falan diyerek... Ancak Brezilya maçı için "oley" hakkında söyledikleri hatalı. Eleştirilmeyi,protesto edilmeyi bileceksin,sindireceksin...

Olaya hep bir açıdan bakıp,heyecanlı davranışlar sergiliyoruz. Adamakıllı düşündüğünde bu cevap gayet politiktir,futbolun saha içindeki durumuna ters değildir. Futbolcularımız duygusal olmasın diyoruz,biraz daha robotik olup işini yapsın diyoruz,ama onlardan devamlı surette taraftar gibi yaklaşım bekliyoruz...

Bu arada Arda'nın hal ve hareketlerini tasvip etmediğimi belirteyim,pek sevdiğim biri de değil. Lakin bu kısa konuşmada ,bu lafı etmesi üzerinden sallamak asıl nokta olan "sahte rapor" olayını güme götürüyor.Skandal o olur eğer gerçekse. Yoksa Arda şunu demiş,Arda bunu demiş incik boncuk...

Volkan'a edilen küfür sonrasında soyunma odasında ağlaması içimin yağlarını eritmiştir bu arada...Hoşuma gitti açıkçası Volkan'ın hali.. Ama ben taraftarım işte..Aradaki fark umarım anlaşılmıştır.

Son düzenleme:
Arda ne demişse demiş, bunun volkan meselesinin üzerine çıkarılmasına gerek yok. takımın kaptanlarından biri arda böyle demesi de gayet normal.

Alt yapida potansiyelli oyunculari karakter testinden gecirelim.

Emre, Arda, ...

Karakter Bozuklugu had safhada...

Ya Arda bi kapat ceneni. Biz seni savundukca sen gelip karsi tarafi hakli cikariyorsun.

Aziz, Acun, Emre yetmezmis gibi simdi Volkan ile de mi kanka oldun??

Milli forma altindaki oyuncuya kufur edene o platformlarda "iyi yapmis" mi demesini bekliyorsunuz ? Evde aksama kadar pc basinda oturup sanal ortamdan soven insanla Ardanin bir mi olmasini bekliyorsunuz ?
Empati kurun bi ya zor olmamali.

Ayrica Arda zaten yapi olarak surekli boyle yapici konusmalar yapar.
Haa hic karismasaydi olur muydu ? Olabilirdi ama milli takimin kaptani,lideri sonucta konusmasi kadar dogal birsey olamaz.

Bu kin ve nefretin kimseye faydası yok. Arda konuşması gerektiği gibi konuşmuş. Volkan'ı eleştirmek onunla aynı işi yapan meslektaşından çok başkalarının işi. Evvela milli formanın çok önceden Volkan'dan alınması gerekiyordu, hak ettiği zaman hak ettiği kadar ceza alması, medyanın da yalakalık yerine objektif bir şekilde yeri geldiğinde kendisini eleştirmesi gerekirdi.

Zamanında o tribünler senden kurtardı bizi hala o kuyruk acısı ile yaşıyor.

Bu forum acayip cins. Antu seviyesine inme yolunda hızla ilerleme var tebrikler. Azıcık aklı selim düşünen adam, "abi ne deseydi küfürleri haketti mi deseydi" filan yazar. Ama işte fazla fanatizm aklı köreltiyor galiba.

Milli takimdaki durum zaten iyi degil, Arda GS taraftar gibi konuşsaydi durum çok daha kötü olurdu.

Sonuçta kaptan olarak böyle konuşmasi normal.

O da milli takimin parçasi olarak tabii oyuncuya sahip çikacak.

ne demesini bekliyorsunuz ? olaylara at gözlüğüyle bakmayın empati yapın.

Milli takımının kaptanı nasıl konuşmalıysa öyle konuştu. Arda da Volkan'ın bu tepkileri hakettiğini biliyor. Ama öyle konuşması gerekiyor.

Ayrıca cümle cımbızla seçilmiş. Arda, "Bu tür olaylar sadece bu stadda olmuyor. Her stadda oluyor. Sadece bu stadda oluyor demek yanlış olur" da dedi. Arda Volkan'ı koruyucu davranmadı. Açıklamanın tamamını izlediğim için bu şekilde düşünüyorum. Arda Volkan'ı da pek sevmediğini biliyoruz zaten.

Haa.. Volkan yerine Emre abisi olsaydı, tribünlere epey sallardı. Orası ayrı tabi.

Kısacası, Arda'nın Volkan'ı koruyucu davrandığını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt